به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 8

Hybrid View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 14 تیر 97 [ 22:56]
    سطح
    74
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 115
    Overall activity: 2.0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    2,154

تشکرشده 1,301 در 451 پست

Array
    سلام مهندس خانم.

راستش شما حق دارید این طوری بشید یه جوون 21 ساله با این همه تناقض !!

شما از طرفی اصالتا متعلق به شهر و اطرافیانی هستید که طور دیگه ای دنیا رو میبینند ولی شما رفتید یه دانشگاه تراز اول یه رشته ی سخت و خوب طبیعتا طوری که شما الان دنیا رو میبنید با توجه با فضای دانشگاتون بقیه نمی تونند دنیای جدید شما رو ببینند...

شما دختری بودید که دنیای جدیدی رو تجربه کردید و جای تبریک داره. بله اگه قرار باشه ازدواج کنید حتی هر چقدر هم خوب باشه و اون ادم مرد خوبی باشه ولی میدونید همین ازدواج ممکنه باعث بشه که یا نتونید درست به همه بها بدید و نهایتا کار به جایی شاید برسه که درسو ول کنید و این سبب میشه حسرتی به دلتون بمونه چون از ادامه ی راه موندید..شاید یه عده بگند مگه نمیشه هم ازدواج کرد و هم درس خوند..اره میشه ولی نه هر دانشگاهی و نه هر شهری

اگه اون اقا توی شهر شما باشند پس شما چطور میخواید ارشد رو توی شهر دیگه ادامه بدید !! درسته شدنی نیستش...پس باید شما باید بیاید توی محیط کوچکتر ونزدیک تر به شهر خودتون درس بخونید..و شما چون یه محیط بزرگ رو تجربه کردید واقعا درس خوندن توی یه محیط کوچیک براتون خیلی مسخره میشه..

و در نهایت بگم اولویت بندی اهداف خیلی مهم هست.من خودم یه زمانی ازدواج با یه خانمی به طور خاص رو حتی این که دیگه ارشد ادامه ندم اونم یه دانشگاه تراز اول ترجیح دادم چون دلم اینو میگفت برام هیچکی مهم نبود.

ولی شما وقتی نه به ازدواج فکر کردید و نه فرد خاصی رو خوشبختانه بهش دلبستید (پیشنهاد میکنم هیچ وقت به کسی دل نبندید بزارید بقیه به شما دل ببندند) و از همه مهم تر ندای درونتون به شما میگه ادامه ی تحصیل و تجربه کارهای بزرگتر و..

توصیه میکنم اصلا حرف مردم براتون مهم نباشه...قدر موقعیتی که دارید رو بدونید.. خودتون رو توی قفس حرف بقیه اسیر نکنید...

به همون کنکور و ادامه ی تحصیل در دانشگاه خودتون فکر کنید.به حرف مردم ذره ای فکر نکنید.بخدا مردم این قدر گرفتاری دارند که بعد یه مدتی فراموش کنند شما کی الا ازدواج کردید ..الان این طوره هم ازدواج کنید همه راحت میشند...ولی اونا دنیای شما رو تجربه نکردند..به نظرم هنوز فرصت دارید به هدف های اصلیتون فکر کنید.

راجب معیار های ازدواج این پستم طولانی نشه چیزی نمیگم..من کلا ببنید نه این اقا و نه هر فرد دیگه ای (که شما بهش هیچ وابستگی ندارید و علاقه و.. و اصلا کار به شرایط این اقا نداشتم که خوبه یا بد نظر شما راجب ایشون درسته یا نه) چون حس کردم هدف اصلیتون ادامه ی تحصیله و.. گفتم فعلا ادامه بدید.انشالله به موقعش میشه راجب معیار های همسر ایندتون صحبت کرد.

ضمنا مشخصه خیلی درس میخونید از اسم تاپکتون گفتم !! به نظرم این معادله از اون معادله هایی هست که خیلی راحت میشه بهم ربطش داد و به یه معادله رسیدواصلا سخت نیست.به همون مورد یک فکر کنید که جدای از هم نیستند.با یک روش حل.ادامه ی تحصیل.

راجب تحصیلات همسر ایندتون انشالله به مقطع ارشد رسیدید و. . میشه بهش فکر کرد.و صحبت.
    ویرایش توسط فدایی یار : چهارشنبه 29 مرداد 93 در ساعت 12:02

2. کاربر روبرو از پست مفید فدایی یار تشکرکرده است .

مهندس خانوم (چهارشنبه 29 مرداد 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)