سلام
من قبل از اینکه این صفحه رو باز کنم با خودم کلی فکر کردم که چه اتفاقی افتاده
و در نهایت دیدم من و یک بنده خدایی که گویا عضو گروهک داعش بوده رو مجازات (اعدام)کردید و کلی متن علیه من نوشتید(البته برای اون بنده خدا فقط 1 درصد نوشتید و برای من 99 درصد)
فقط به این خاطر که به دختری که مشابه شرایط شما رو داشت گفتم که دروغ نگه و حقیقت رو عنوان کنه
من نه گفتم ناپاکه نه گفتم بی بند و باره نه گفتن هوسرانه و ... و اون موقع نمیدونستم دعوت به صداقت و شجاعت یعنی نمک پاشیدن روی زخم و مچگیری و امثال این معنی ها رو میده
اولین بار که تاپیک رو باز کردم فهمیدم که حسابی ناراحت شدید و نخواستم بحث کنم ولی متاسفانه شما دست بردار نیستید و در تاپیک های دیگه عملا وارد کار شدید و قصد تلافی دارید در حالی که من اصلا از ماجرای شما روحمم خبر نداشت و نظری در خصوص شما ندارم و متاسفانه یکسری از دوستان بودند که تاپیک شما رو بعنوان علاج به خورد دیگران میدادند
نمیدونم چون شما 3 سال عضو این سایت هستید باید عده ای رو تازه وارد بخونید که مثل بربر ها و مغول ها به تالار عزیز شما حمله کردند ؟؟
چون من به طرف مقابل گفتم صادق باش حرمت و شرف تالار زیر پا گذاشته شد ؟یعنی تعریف شرافت از دید شما اینه !!!
من نمیخواستم بحث رو ادامه بدم چون میدونستم بحثی راه انداختید که در نهایت بازنده اون من هستم ولی حداقل بهتره بجای اینکه تاپیک دیگران به حاشیه بره اینجا حملاتتون رو علیه من و مواضع داعش و سایر گروهک های تروریستی سایت انجام بدید
پیشاپیش از مهربونی ...!!! شما کمال تشکر رو دارم

علاقه مندی ها (Bookmarks)