سلام دوست محترم.اول از همه ارزوی خوشبختی برای شما دارم.انشالله هر چی خیر وصلاح شماست بشه.
دوم از همه گله ای که شما کردی رو من هم دارم ...بهتره چیزی نگم..بگزریم...
اما بعد
دوست من این احساسی که شما داری و خودتو قبول داری عالیه... جالبه هر کی خودشو خیلی قبول داره اگه بهش جواب رد بدند میگه لگد به بخت دخترش زد !! اما ببنید شما هنوز یه جا رفتی..اونم هنوز هیچی نشده و.. خلاصه دوست من ...یکی از دوستام اگه بدونی چقدر رفت خواستگاری تا ازدواج کرد..مورد داشتیم 30 جا رفته.. طرف تا پای عقد رفته... البته ببین تا حدی درگیر احساسات شدن طبیعی هست.
ولی به خودت بگو سینا تا مهر عقد طرف توی شناسنامت نخوره حس این که اون مال تو شده (اون میتونه هر کسی باشه) همسر تو نیست..پس نباید از این تریپ ها برداری و...
شما که شرایطتت نسبتا ثابت هستش... حالا میری خواستگاری مطمئن باش اگه جایی بری بخوانت با همین شرایط این حرفا رو نمی زنند..
ببین وقتی یه پسر میره خواستگاری اگه نخوان بهش دختر بدند شاید برای این که دل طرف نشکنه مشکل اصلی رو نگند..میگردند الکی یا عیب روی دختر مردم میزارند(اگه پسره نخواد) اگه دختره نخواد میگن میخواد درس بخونه و..
خلاصه دوست من... یه بار دیگه هم صحبت کنید البته چند وقت دیگه ببنید چی میشه..اگه اکی دادند باز بهش فکر کنید و.. اگه اکی ندادند بهتره به مامانتون بگید براتون موردهای دیگه ای رو زیر نظر بگیرند.
به هیچی هم غیر این فکر نکن.. مثل مرد خواستگاری کن..عاشق هم که نیستی... این قدر دختر خبو زیاد هست که مهرش از این خانم هم به دلت بیش تر بشینه شاید..که بگی خوب شد این شد ..خلاصه فقط به خدا توکل کن بگو هر چی صلاح میدونی خدایا خودت.

علاقه مندی ها (Bookmarks)