فکر کنم منظورشون از جزوه های کنکوری همین جزوات اساتید کنکور ه !
ببین فرشته جان ، کتاب وقتی مفصل مفصل باشه هم زیاد خوب نیست ، چون تا کنکور که زیاد وقت نیست ، وقتی هم آدم نکات زیاد و غیر ضروری وارد مغزش میکنه ، بیشتر گیچ میشه !
مثلا شما میتونی دوتا درس و بخونی ولی خوووووووب بخونی !
میتونی وقتتو واسه همه درسا هم بذاری اما نتونی به درصد بالای هفتاد برسی ! چون مجبور بودی وقتتو بین هفت هشت تا درس تقسیم کنی.
تازه از اخر از اونی که دو یا سه تا درس و بالای هفتاد درصد زده هم رتبه ات پایین تر بشه.
یعنی کسی و میشناسم وقتشو روی تمام دروس گذاشت خوب هم نتونست روشون مسلط بشه ، از آخرم تو کنکور وقت کم آورد 20 تا 30 درصد تمام دروس و زده بود
اما رتبه اش از اونی که دو تا درس و بالای هفتاد زده بود یکی هم سی درصد یعنی در کل فقط سه تا درصد زده بود بیشتر شده بود.
بنظرم حتما باید از کسایی که این رشته و قبلا خوندن بپرسه ، خوب تحققق کنه که چه کتاب هایی مفیده یا جزوه های چه اساتیدی مفیده.
بخاطر اینکه برخی از اساتید سوالات کنکور هر سال و بررسی میکنن و یک دید جامع و وسیعی رو کنکور و سوالاتش دارن ، میدونن چه نکاتی و بگن چه نکاتی اضافه است.
اصلا راه هایی و یاد میدن که با کمترین زمان ممکن به جواب برسین.
منظورم آموزش تستی نیست ، نه مفاهیم و خوب یاد میدن اما بعدش راه های کوتاه هم در کنارش آموزش میدن.
بنظر من که راه کنکور و رفتم.یک بسته آموزشی اصلا کفایت نمیکنه ، اصلا آدم دلسرد میشه چون بعضی وقتا بعضیاشون اینقده گسترده است و مطالب اینقده زیاد و اضافه است که دانشجو بیشتر گیج میشه تا رغبت کنه بخونشون.( اینجور بسته ها ی مفصل بدرد کسایی میخوره وقت خسلی بیشتر از چهار پنج ماه داشته باشن )
ولی اگه همچنان علاقه به خرید کتاب دارین ، میتونی کتابهای دست دومشونو تهییه کنین. پاساژ های کتاب معروف دست دوم هم معمولا دارن.

علاقه مندی ها (Bookmarks)