به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 50

Hybrid View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 30 آبان 04 [ 23:57]
    سطح
    93
    Level completed: 21%, Points required for next Level: 792
    Overall activity: 22.0%
    دستاوردها:
    SocialOverdriveTagger First Class10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    3,895

تشکرشده 2,704 در 676 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    تیام ج سلام

من کی باشم که بخوام شمارو ذره ای اذیت کنم یا برا انتخاب همسرتون و خوشبختی آینده تون بهتون فشار بیارم .

اونایی هم که دارن بهت فشار میارن سخت در اشباه وگمراهی هستن و واقعا نمیدونن دارن چه بلایی سر دخترشون میارن

تیام نتیجه و تصمیمی که داری اشتباه نه در تلاش برا ازدواج بلکه در نحوه همسر یابی داری راه اشتباه میری .

شما تاپیک کار و اشتغالت چی شد ؟اگه یادت باشه جزو مزایا کار پیدا کردن و کار داشتن چند نکته مورد اشاره دوستان بود که خیلی زیبا بود فکر کنم نظر بانو مینوش بود درست یادم نیست

ولی یکیش این بود که به هوای کار شما در اجتماع حضور فعال خواهی داشت . و شانس خودتو در بالابردن موقعیت برا ازدواج بیشتر خواهی کرد . 100 درصد

کار یا کلاس های گوناگون همه همه از عواملی هستند که شما رو به طور مثبت از خانه خارج میکنن و در محیط مناسب برا خوشبختی قرار خواهد داد

موضوع دیگه اینکه اصلا به ازدواج فکر نکن و تمرکزتو بزار رو استقلال فردی خودت وقتی ازدواج رها کنی برعکس اون میاد سراغت و بهت گیر میده تا شمارو بدست بیاره

به این موضوع فکر کن که شاید روزی زبونم لال شما موندی خودت میخوایی چیکار کنی؟سر بار داماد (خواهرت )بشی؟ یا
    سربار عروستون؟. یا اینکه خالت ؟ کدومشون ؟

پس اگه میخوایی حرکتی کنی و از خدا برکت خوشبختی بگیری اون راه پیشرفتت به سمت استقلالت باشه تا خداوند هم
    درهای خوشبختی به روت باز کنه .
    تیام هر چه قدر شرایط بهت سخت شد از خدا و ائمه غافل نشو و زبان به کفر و ناشکری باز نکن . خدا هیچ کارش بیحکمت و بی حساب کتاب نیست .
    البته به شرطی که شما هم حد مرز توقع خودتو بشناسی نه اینکه بگی چرا فلان پسر پولدار درست حسابی نیومد در خونه دل ما . درسته شاهزاده با مازراتی سفید آرزوی هر دختر امروزی خواهد بود . ولی تو روئا زندگی نکن و واقعیت پذیر هم باش

تیام فرض کن رفتی با پسری مثل خیلی های دیگه از راه های گوناگون رابطه برقرار کردی و کمی بعد هم ازدواج کردی . تا اینجاش مبارکه ولی اگه 1درصد بد درومد چی؟
    ولی اعتقاد من و البته تجربه تلخی که به خودم گذشت میگه اینکار اشتباهه
    اون وقت مقصر بد بختی شما کی خواهد بود خالتون پدرتون زن داییتون یا اون یکی خالتون . فقط به من بگو کدومشون میان غم تورو میخورن کدومشون داغ روی سینت میشن هااااا
    باز دوباره حرفای جدید زخم زبون های تازه نمک رو زخم پاشیدن توسری زدن . و.............. این حرفا همیشه هست تمومی نداره
    تیام مسیر تلاشتو درست کن . من خوشبختیتو ضمانت میکنم . قول میدم سرتو جدا نکنم .

تنبل نباش واقعا تصمیم بگیر از مدینه که بدتر نیستی ؟ هستی ؟

تا چشم باز کنی شوهر مثل بختک میف.............. نمیدونی از دست بدیهاش کجا فرا کنی
    بدترین دوست تو پارسا بدرود

2. 2 کاربر از پست مفید parsa1400 تشکرکرده اند .

تیام (چهارشنبه 02 مهر 93), رزا (چهارشنبه 02 مهر 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)