سلام من وهمسرم دو سال با هم آشنا شدیم تو این دوسال هر روز همدیگه رو میدیدیم هر یه ربع یه بار یا اس ام اس میدادیم یا زنگ خیلی خیلی هم و دوست داشتیم وداریم وخیلی با هم در ارتباط بودیم من فکر میکردم صد درصد میشناسمش یعنی حتی یه درصدم شک نداشتم تو شناختم چون اون دو سال هر لحظه اش باهم بودیم الان یک ساله که عقدیم همسرم اخلاقهایی داره که من اصلا متوجه اش نبودم شاید اخلاق بدی نباشه خیلی ولی برای من عجیبه که چطور نفهمیده بودم این اخلاقهاشو در کل خیلی روی شناخت کامل حساب باز نکنید چون شما هم از همدیگه دور بودید من دوستی دارم که بعد ازشش سال دوستی ازدواج کرد ولی خب رابطه شون کم بود با هم در حد هفته ای یه بار بیرون رفتن واینا ولی همیشه میگه انگار اصلا نشناخته بودمش وپشیمونه که چرا موقعیت ازدواجای خوبش واز دست داده چون این اقا به نظرش فقط اخلاق داشته که الان میبینه اونم خیلی نداره
ولی راه دور برای شما که خیلی برون گرا و اهل رفت وآمد نیستید اصلا سخت نیست خیلی ها از خانواده دور میشند و زندگی های خوبی هم دارند می تونید تحصیل کنید میتونید کار کنید در مشهد و خیلی از زمانهای خالیتون گرفته میشه رفت وآمدم میتونید زیاد داشته باشید هم شما هم خانواده تون اما برای رفت وآمد کاملا مشخص کنید ک شما لااق اوایل ازدواج زیاد میاید تهران ولی بعدش که عادت کنید سعی میکنید کمترش کنید

علاقه مندی ها (Bookmarks)