به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 21

Hybrid View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 30 آبان 04 [ 23:57]
    سطح
    93
    Level completed: 21%, Points required for next Level: 792
    Overall activity: 22.0%
    دستاوردها:
    SocialOverdriveTagger First Class10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    3,895

تشکرشده 2,704 در 676 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    بانو آرام سلام

خوشحالم که حالتون خوبه و سر گرم علی هستید . به این بهانه کمی از شوهرتون هم فاصله گرفتید گفتم درست میشه نگران نباش . خب خدارو شکر

اما علی کوچولوی تالار ما که بهش سلام میکنم و ازش میخوام با اون دستای کوچیکش که مادرشو دعا میکنه منم دعا کنه (البته اسم به زبونش ندی کار دستمون بدی)

خداییش قبول کن کمی از شیطونی هاش به خودت رفته بس که خودتون دختر شیطونی بودید و هنوزم هستید .

ولی خب اینکه گفتم اصلا بد نیست عالیه چون خودت شاد سر زنده پر خنده هستید علی هم یاد گرفته دوست داره همه شاد باشن حتی معلم . حالا معلم درک علی نداره مشکل خودشه .

بانو فکر نمیکنم اونطور که شما نوشتی این قضیه بزرگ باشه ویا در حدیکه پیش فعال باشه . نه کمی با صحبت از سوی شما و پدر علی در این مورد کار ساز خواهد بود . اگه خواسی قدم بهتری برداری از ناظم و معلم علی به عنوان شخص سوم استفاده کن و بهش بگو امکان داره از کلاس بیرونش کنن و درس یاد نگیره

خب راهنمایی های بهترو بانو مصباح و پاییز گرامی و دیگر دوستان کردن .

درمورد تنهایی علی

بانو تنهایی علیو در حال حاضر شما و پدرش و دوستان مدرسه علی میتونن پر کنن . علی تو سن خاصیه و باید از همسرت برا تربیت و رفتار های مناسب و بخصوص تنهایی های علی بیشتر کمک بگیری . پس اول با همسرت صحبت کن وازش بخواه بیشتر برا علی وقت بذاره . بخصوص که علی فرزند پسره و مردها بهتر همو درک میکن

دوم اینکه میتونی با یکی از هم کلاسی های خوب علی رابطه خوبی پیدا کنی با والدینش .و چند بار در سال اونو برا درسخوندن و فعالیت های مشترک کلاسی دعوت کنی البته حتما با حضور مادرش . میتونه تنهایی علی پر کنه

اما حس خودت در تنهایی و بارداری مجدد

ما که دعا گو هستیم ولی نگرانی شما بیمورد و با وجود علی کسی حق نداره شما رو نشانه بره . از مشاوره های بهتر و متخصص استفاده کن .
    بد به دلت راه نده وبدون رحمت(فرزند پسر ) ونعمت( فرزند دختر ) الهی از شما رو برگردون نبوده و نخواهد بود.

میترسم خدا بهت یهو یه دوقلو دختر بده نرسی بیایی تالار . هرچند من براتون از ته دل دعا میکنم خدا بهت بده .

غصه بار داری با تنهایی علی ربط نده و غصه خوری خود خوری نکن . دست خداست هر وقت صلاح بدونه بهتون میده .

چرا میگی در حقش مادری نکردم . پس چیکار میکردی ؟ اینا خود خوریه از این حرفا هم نزن . و براش کم نذار . 700 میلیون مادر چینی یه فرزند دارن . نسل خواهرشوهر و عمه تو چین منقرض شده .

بابای علی نقش مهمی تو رفتار های بیرون منزل علی میتونه داشته باشه پس حذفش نکن ازش کمک اجباری بگیر تربیت پدر از اینجا شروع میشه ولی باهاش اختلاف پیدا نکن تو تیمش باش تا باهم پیروز بشین تا روزیکه علیو دامادش کنین بدرود

2. 2 کاربر از پست مفید parsa1400 تشکرکرده اند .

elham.e (پنجشنبه 10 مهر 93), آرام دل (سه شنبه 08 مهر 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)