به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 43

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 31 مرداد 04 [ 19:12]
    سطح
    96
    Level completed: 19%, Points required for next Level: 817
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    VeteranTagger First ClassOverdriveSocial25000 Experience Points
    تشکرها
    2,336

تشکرشده 1,642 در 598 پست

Array
    سلام خانومی...

کدوم آدمی از فردای خودش خبرداشت که شما می خوای خبرداشته باشی؟ ازکجامعلوم همین فردا یک خواستگار خوب براتون پیدانشه؟

ناامیدی از رحمت خداوند وشک داشتن به عدالتش باعث میشه انسان به سمت و سویی بره که نباید درحالی که لیاقت انسان بالاتر از اینهاست.اکنون که احساس میکنی درشرایطی قرارداری که نباید و با ان شرایط در جدالی فرصت بسیار خوبی فراهم شده تا باخودت خلوت کنی،تامل کنی و مطالعاتت رو افزایش بدی...تا دریابی واقعا مشکل کارت کجاست؟؟؟(بی قراری شما و مقایسه ی شمابنابرگفته های خودتون یک مشکل است).

این مشکل رو تحلیل و بررسی کنید تا پاسخ را دریابید..روش هاشم خودتون خیلی عالی میدونید چون دخترعاقلی هستید.

اما اگر این مساله ذهن شما را به چالش کشیده است نیروی محرکه ی عمیقی است برای شما تا با دنیای بزرگتر درونتان آشتی کنید...
    خداوند من و تو خداوند ما،خدای بی همتای عاشق،دارد تورا دعوت می کند که بیشتر با دنیای پررمزوراز درونت آشنا شوی...(خوشا به سعادت تو) می تونی خودت رو به نشنیدن بزنی و راه نادرستی که زاییده ی ذهنت هست رو ادامه بدی یا روشتو عوض کنی.

نمی خوام خیلی قضیه رو فلسفیش کنم یا حرفایی بزنم که خستت کنه فقط می خوام بگم اگر دریچه ی نگاه شما چیز منفی را به خود راه می دهد واضح است که باید نگاهت را عوض کنی... مشکل از لباس شما،آرایش شما،اخلاق شما نیست . مشکل نحوه ی نگرش شماست.

تاوقتی فردی به شناخت درست از خودش و حقیقت وجودش نرسه وضع بهترنمیشه براش.

باید بگم شادی یک امر درونی هست و تاوقتی در درونت به تولید شادی،آرامش،رضایت و بخشیدن اون به دیگران نپردازی هرگز در زندگی ات تحقق دائم نخواهد یافت.
    پیدانکردن شوهر،نگاه بد مردم جامعه،مردان بدسلیقه و شانس بد....همه ی اینها شاید توجیهی شده برای اینکه گاهی به خودت اجازه بدهی افسرده شوی یا غمگین!!آهنگای غمگین گوش کنی و با خودت خلوت کنی و زانوی غم بغل بگیری.خیلی هم گاهی می چسبه! چون اون روز به خودت تعطیلی میدی...و حق خودت می دونی اون روز که هیچ کارمفیدی نکنی...بعدش هم که کم کم این وضعیت به عادت تبدیل میشه.

اونجور به زندگی نگاه کن که دوست داری برات پیش بره آراه اصلا شعاربده و به شعار دادن و مثبت اندیش بودنت مصرباش.
    بعد ببین نحوه ی نگرش تو چقدر زندگی رو زیبا می کنه.
    دوس داشتم بیشتر بنویسم برات ولی چون خیلی حرفا دارم ولی خواستم خستت نکنم...
    موفق باشیییییییی و پرهیجااان (من دوست دارم بهت بگم زیبای آرام جای تنهای خسته )

2. 7 کاربر از پست مفید Eram تشکرکرده اند .

abi.bikaran (جمعه 11 مهر 93), alireza35 (شنبه 12 مهر 93), Arsha7 (جمعه 11 مهر 93), asemaneabi222 (جمعه 11 مهر 93), aye (جمعه 11 مهر 93), sanjab (شنبه 12 مهر 93), آنیتا123 (جمعه 11 مهر 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)