سلام دوباره به تموم دوستانی که با نظراتشون انرژی مثبت بهم میدن و بیشتر از همه امیدوارترم میکنن. ان شااله هفته خوب و پر باری داشته باشیم تک تک مون.
ارم عزیز من نگران ازدواج ام هستم و این شاید ظبیعی باشه که آدما نسبت به نداشته هاشون بیشتر فکر می کنن و این تو ذات ما آدمهاست ولی خودمم می دونم خدا مهربونتر از این حرفاست بعضی وقتا ناراحت میشم گریه میکن از خدا شاکی میشم ولی زود پشیمون میشم و میگم خدا جونم میدونم توام تحمل ناراحتی بنده ها تو رو نداری و این سرنوشت من حکتی میتونه داشته باشه.
بعضی وقتا ازدواج رو فراموش می کنم یعنی دغدغه زندگیم نمی کنم و عین دختر خانم های 20 ساله شادم و میگم و می خندم ولی یه دفعه حرف و یا کار اطرافیان همه چیز و تو زهن ام به هم میریزه. و خود به خود تاثیر منفی میزاره تو روحیاتم.
آقای Quality عزیز. خیلی خوشحال میشم وقتی می بینم جنس مخالف ام هم تو تاپیک من نظر میده و حرفاشون دلگرمم می کنه. اگر دست از پا خطا نکردم این دلیل بر اینه که نخواستم وقتی ابراز پشیمونی می کنم که چرا این کار رو نکردم از ناراحتی و فشاری رو که بعضی وقتا به دور از اجتنابه. نه که پاکه پاک زندگی کردم منم خطاها و اشتباهاتی داشتم ولی در مورد جنس مخالف همیشه سعی کردم وارد این دوستی های عاطفی نشم. حالا نمیدونم کارم تا چه حد درست بوده و هست. ولی چون با خواست درونیم بوده پشیمون نیستم.
فقط اگر روزی هم ازدواج کردم شاید اگر به همسرم بگم من دوستی با جنس مخالف نداشتم و دست از پا خطا نکردم باورشون نشه و فکر کنن دروغ میگم. ولی مهم اینه وجدانم راحته و اگر قرار کسی دست من رو بگیره اون فقط همسر آیندم باشه. کاش لااقل همسری نصیبم بشه که گذشتش مثل خودم باشه نه که منی که کاری نکردم نصیب کسی بشم که هر کاری کرده باشه و الان فقط یه زن زندگی میخواد این بی عدالتی میتونه باشه. مرسی از پیشنهاد آهنگی که دادید تو اولین فرصت پیدا میکنم و گوش میدم . همه جوونا ان شااله به خواسته هاشون برسن و هیچ آرزویی تبدیل به حسرت نشه تو زندگیشون
- - - Updated - - -

علاقه مندی ها (Bookmarks)