من نوشته دوستان رو با دقت خوندم... خواهش می کنم، خواهش می کنم و مجددا خواهش می کنم نوشته دوستان رو خوب بخونین و عمل کنین. مطمین باشید این جوری بعدا پشیمون نمیشید.
من که آخر متوجه نشدم که ایشون چه ویژگی های خیلی خوبی داره که شما بخواین بر اساس اون تصمیم بگیرید. آیا صرفا این که بگه نمازخونه، اهل دود نیست و بگو بخند کافیه؟ خوب من خیلیا رو سراغ دارم که درکنار این سه ویژگی دو تای دیگه هم دارن... اما... !
به نظر من شما از خیلی چیزا دارین به سادگی رد میشین. شمارو به خدا به خودتون بیاید.
من خودم در حال حاضر خواستگار یه دختر خانومم. ایشون تا منو کامل نشناسه نمیخواد جواب بده.کامل ینی صد در صد ها ! نمیگم اینجوریم خوبه ولی خب دیگه...
از این بابت به شما غبطه میخورم که کاش ایشونم مثل شما با دیدن چند ویژگی خوب کلی در من بخواد به من بله بگه... ایناویژگی های خوب کلی هستن به نظر من. شما باید وقت بذارید و ریز اخلاقو رفتارشون رو.بیشتر بشناسین. مثلا همین دروغ، باید مطمین شید که مبادا تو هرچیزی این جوری و راحت بخوان دروغ بگن.
بنده هم آدم شوخ و نمازخونیم و اهل دودم نیستم. پس باید فکر کنم خواستکاری هر بانویی که برم باید قبول کنه. اما خیلی چیزای دیگه هست که مهمه، خیلی چیزا.
سو تفاهم نشه. سعی کردم نوشتم طوری باشه که قدری شما رو به خودتون بیاره. امیدوارم بهترین تصمیم رو.بگیرید.
موفق باشید.