با سلام
بخاطر ایجاد چنین موضوعی ازتون تشکر میکنم
بزرگترین ابزار برای تاثیر بر ذهن و افکار مردم رسانه ها هستن
دنیای مجازی هم اکنون به شدت درحال رشد هست
انسان وارده دنیای دیگه (دنیای موازی با این دنیا) شده و در ذهن خودش زندگی میکنه و از عالم واقعی انگار داره فاصله میگیره
در این دنیای مجازی هم کار فرهنگی نیازه تا شاید تلنگری باشه برای هدایت روح سرگردان و گم شده ی ما به سوی حق تعالی
من هم به شخصه و از ته قلبم خیلی علاقمندم که حتی اسم منم در لیست افرادی قرار بگیره که در جهت رونق بخشی به این موضوع نقشی داشته
معتقدم حتی یک نفر هم با مطالعه ی این موضوع تغییری در این فریضه الهیش ایجاد بشه و حتی اون یک نفر هم خوده ایجاد کننده ی این موضوع باشه اجر و پاداشت بزرگی خواهد دید و از بر پا کنندگان نماز خواهد بود چون موجب نزدیکی قلب انسانی به درگاه خداوند شده (و این کار راه و روش پیامبرانه)
به همه افرادی که نماز رو سبک میشمردن(مثل خودم) و کسانی که به نماز اهمیتی نمیدن توصیه میکنم که این موضوع رو دنبال کنن،حداقلش اینه
روزانه ما این همه حرف های تکراری و بدرد نخور میشنویم، که هیچ تاثیری بر زندگی ما نداره،شاید و شاید این یکی بدرد خورد،ضرر که نداره ...
پیشنهادی که دارم اینه که :
از نوشتن مطالب طولانی پرهیز کنید و بیشتر فایل سخنرانی قرار بدید تا یه سخنران حرفه ای با لحن حرف زدنش پیامو تاثیر گذارتر و بهتر به مخاطب انتقال بده
هر فردی که از نماز خوندن مطلب خوب و مفیدی درجهت اهداف این موضوع داره به صورت خلاصه و زیبا در اختیار دیگر اعضا قرار بده
هر کسی که با گوش دادن و یا خوندن این مطالب علاقه ای به نماز پیدا کرده، به طوری که قبلا اهل نماز نبوده یا سبک میشمرده ،اون حس خودشو بگه
اجرکم عند الله

بخاطر ایجاد چنین موضوعی ازتون تشکر میکنم

علاقه مندی ها (Bookmarks)