نقل قول نوشته اصلی توسط فرشته اردیبهشت نمایش پست ها
سلام
اقای مسافرم ببینید تعارف که ندارند گفتند نه !
چیزی که مهمه نه هست نه دلیلش .

درضمن خیلی وقت ها خانواده دختر دلیل واقعی نه گفتن رو نمی گند پس پیگیر نباشین.
ما که تاحالا به کسی نگفتم از قیافه ات خوشم نمیاد.
دنبال موردهای دیگه باشید تا سبک نشید.

اصلا ناراحتیتون بجا نبوده .بهردلیلی کاملا مخالف بودند که نخواستند دیداری صورت بگیره . چرا این همه پیگیرید!

لحن نوشتتون هم خیلی برام اشناست!
این که از قیافه یکی خوشش نیاد رو قبول دارم ولی به نظر من اولا نباید قیافه اینقدر مهم باشه که بدون اینکه صحبت کنند بگن نه و دوما اگه اینطوره حداقل این تصمیم رو به صورت حضوری بگیرن نه از روی عکس.
بخاطر این پیگیر هستم که این مورد رو همونطوری که گفتم خیلی همه خوششون امده و بعد از کلی لیست درست کردن بدست اومده.
و بخاطر این ناراحتم که من حتی درست ندیدمشون و صحبتی نکردیم. به نظرم هم خودم اون حداقل قیافه رو داشتم و هم خانوادم اون حداقل احترام رو داشتن که اونا اجازه خواستگاری بدن.
و تا اونجایی که میدونم عکس دادن پسر برای یه تایید اولیه هست نه اینکه طرف بخواد تصمیمش رو همونجا بگیره. درست میگم؟
لحن نوشتنم از چه نظر آشناست؟ :d
میخوام چون رو این مورد خیلی فکر شده به این راحتی کنسل نکنم. همین.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط SOGAND. نمایش پست ها
راستش من فک می کنم قیافه واه دختر خانم مهم بوده و شما از این لحاظ دلخواهشون نبودی..لازم نیست دوباره تماس بگیرین اگه خودشون شک داشتن می زاشتن یک جلسه برین بعد تصمیم می گرفتن.
در ضمن احتمالا قصد ازدواجم داشته که خواستگار راه داده بوده دیگه..ولی قیافه ظاهری واش مهم بوده و اینکه عکستونو دید نپسندیده و نخواسته دیگه بیاین و الکی وققتتون هدر شه.
البته اگه شما خیلی سرتر باشین اینم یک دلیل می تونه باشه که نخواد همرش ازش سر باشه..
موفق باشید
ممنون از جوابتون
نه تا حالا کسی رو خونه راه ندادن
خب همین اینکه چه دلیلی برای رد کردنشون بوده میتونه خیلی مهم باشه و من میتونم بر اون اساس تصمیم بگیرم. مثلا اگه بدونم که الگی ناز میکنه خب من اصلا همچین دختری رو نمیپسندم.