عزیزم، مادیات تا چه میزان برات مهمه؟ میزانشو با یک مقیاس تقریبی مشخص کن!
ببین، یه موقع هست، آقایی اومده خواستگاری، از نظر اخلاق و اعتقادات و .... به طور کل همه ی اون پارامترهایی که برامون معیار محسوب میشده، مورد تاییدمون هست، و نمره قابل قبولی گرفته، اما این اقا سطح اقتصادی خودشون و خانواده شون نسبت به سطح اقتصادی خانواده ای که دختر خانوم توش زندگی کردن ، متفاوته!
و سطح این اختلاف بسیار زیاده! یک مقیاسی اگه بخوام برات مشخص کنم، مثه این میمونه که خانواده آقا پسر از قشر زحمت کش کارمندان جامعه امون باشن، خانواده دختر خانوم کارخونه دار، یا اینکه از قشر زحمت کش پرشکان جامعه امون باشن!
خب اینجا مشکلی پیش میاد، درسته ما استثنااتی هم داریم، و زندگی های موفق مثال زدنی زیادی ممکنه داشته باشیم.
اما بطور کلی از دید عام جامعه بخوایم بهش نگاه کنیم، زیاد جالب نیست،و تفاوت های فرهنگی زیادی ممکنه این دو بواسطه میزان سطح اقتصادی خانواده ها داشته باشن! که ممکنه بخاطر این تفاوت های فرهنگی ، سوتفاهماتی نادرستی هم ایجاد شود!
برای همین میگن ، بهتره دختر و پسر و خانواده هاشون بطور میانگین در تمام سطوح هم کفو هم باشن!
اما یک موقعی هست، خانواده ها در یک سطح اقتصادی قرار دارن!
شغل و درآمد آقا پسر در یک سطح با شغل خانواده دختر خانوم است
در حال حاضر آقا پسر توانایی برآورده کردن میزان خواسته های دختر خانوم و در همان سطحی که در خانواده بزرگ شده، (یا در یکی دوپله کمتر) ، دارد!
اما این دختر خانوم است که توقعاتی بالاتر از سطح خانوادگی خودش یا حتی آقا پسر دارد! در اینجا بنظر شخصی خودم دختر خانوم باید کمی بیشتر در معیاراشون فکر کنن!
اگه شما جز قشر دوم هستین، بهتره توجه داشته باشین که معمولا یک خانواده وقتی میخواین برن خواستگاری دختر خانومی ، به این مسله هم توجه میکنن که سطح اقتصادی و... خانواده دختر خانوم زیاد با سطح خانواده خودشون تفاوت نداشته باشد،
پس در این شرایط احتمالش کمه، که شما خواستگارانی داشته باشین، که از سطح مالی بسیار بالایی برخوردار باشن!
چه بسا ، حتی خواستگارانی که مورد بالا داشته باشن ، داشته باشین، اما از اون طرف اون باقی معیارهای شمارو نداشته باشن!
بنظر شخصی خودم، اینکه من یک آقا پسری و از نظر اخلاقیات و اعتقادات بپسندم و اونم با این درصد بالایی که شما عنوان میکنین، برام خیلی باارزش تره تا یک پله کمتر بودن سطح اقتصادی آقا پسر!(همین که آقا پسر جربزه کار کردن و داشته باشن و تنبل نباشن! و فردی مسولیت پذیر و بااعتمادی باشن کافیه!)
بخاطر اینکه معتقدم زندگی و باید دونفره باهم ساخت نباید انتظار داشت یک زندگی حاضر و آماده در اختیارمون قرار بدن!
این طرز تفکر من از اینجا نشات میگیره که شاهد زندگی پدر و مادرم بودم،
پدر و مادرمم زندگی دو نفراشون از صفر با دست خالی ساختن!
تازه باید به این نکته هم توجه داشته باشین، که ایشون هنوز جوون هستن، اول زندگیشونه، هنوز اول راه هستن، مطمعنا اگه فردی مسولیت پذیر و سخت کوشی و اهل کار باشن، میتونن خودشونو به سطح مالی مورد نظر شما برسونن!
(بنظرم سطح اقتصادی به شغل فرد مرتبط نیست، شاید 30 درصد به میزان درامد شغل فرد مرتبط باشه، 70 درصد دیگه به میزان سختکوشی و باهوشی خود اون فرده که مرتبطه!)
من کسانی و میشناسم کارمند هستن، اصلا دبیر آموزش و پرورشن، دیگه نهایت حقوق یک معلم مگه چقدر میتونه باشه؟ نهایت دو تومن!
اما همین معلم اینقدر سخت کوش و باهوش بودن، که هرکی سطح زندگیشونو میبینه باورش نمیشه که شغل رسمی این شخص معلمی بوده!
بخاطریکه جربرزه کار کردن و داشتن، رفاه فرزندانشون اینقد براشون مهم بوده، که درکنار کار رسمیشون ، شغل های دیگه ای هم امتحان کردن!
پول و مادیات و تو زندگی با سخت کوشی و تلاش زیاد و پشتکار داشتن ، میشه کسب کرد! اما اخلاقیات و ذات خوب و فکر نکنم به این راحتیا بشه بدست آورد!
چون پسری که تو این سن و سال میاد خواستگاریتون دیگه شخصیتش شکل گرفته، سخت میتونی عادات و اخلاقیاتشو تغییر بدی! مگه دیگه چقدر این آقا انعطاف پذیری بالایی داشته باشن و همچنین شما تا چه میزان صبور و با گذشت باشین!!
میدونم که معیارهای شما با من از نظر اولویت فرق داره، اما بازم نظر شخصیمو دادم ، شاید تونستم کمکی بهت کنم!
در پرانتز هم این نکته و عرض کنم که ، من اصلا نمیگم که سطح اقتصادی اصلا مهم نیست، نه بنظرم مهم هست، ولی اگه آقا پسر بسته به سطح خانوادگی شما(حالا چند پله کمتر) میتونن زندگی متوسطی همین اول زندگی برای شما مهیا کنن و حقوق قابل قبولی از نظرتون دارن، و باقی معیارهای شما هم با درصد قابل توجهی دارن ، بد نیست که بیشتر درموردشون فکر کنین!
مثلا شما اگه انتظار دارین که ایشون همین اول زندگی براتون خونه تهییه کنن، اگه این خونه ای که شما از خودتون دارین و خونه رو پدرتون قراره بهتون بدن، میتونین اینطور ازشون بخواین که در آپارتمانی که قراره پدرتون در اختیارتون قرار دهند، ایشون رهن کنن، و بصورت قسطی خریداریش کنن، یعنی ماهیانه مبلغی و بابت خرید خونه به پدرتون بدن!
اینطوری هم پدرتون به شما کمک کردن، هم همسرتون نشون دادن توانایی خرید خونه رو دارن!
بنظرم بیا یک اولویت بندی داشته باش، بین معیارهات + سطح اقتصادی قابل قبول این آقا!
و سطح اقتصادی خیلی بالا!
ببین کدومش برات مهمتره، حاضری بخاطر معیارهای خوبی که این آقا دارن، سطح اقتصادی کمی پایینشونو و نادید بگیری یا خیر از معیارهات سطح اقتصادی بالاشون مهمتره!

علاقه مندی ها (Bookmarks)