به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 18

Hybrid View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 22 آبان 94 [ 21:48]
    سطح
    78
    Level completed: 20%, Points required for next Level: 322
    Overall activity: 4.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocial10000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    775

تشکرشده 2,481 در 570 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط آنیتا123 نمایش پست ها
    ممنون مینوش عزیز.راجب لباس پوشیدنش مثلا کمربند سفید و کفش سفید چرمی پوشیده بود.این تو ذوقم خورد.من در مورد لباس پوشیدن خیلی دقت میکنم.از این لحاظ

خیلی متفاوت بودیم.

خواستگارهای قبلیم از طرف افراد مختلف معرفی شده بودن.قبلا تو تاپیکهام گفته بودم.مثلا یکیشون مشکل دوقطبی داشت.یکیشون خودشیفته بود.یکیشون خیلی آدم

وابسته ای بود و توی شغلش اصلا موفق نبود،به نظرم نمیرسید بخواد برای بهتر شدن شرایط کاری بکنه.

الهام عزیز ممنونم.تحلیلاتون خیلی کامل بود.در مورد زدن توی دهن اصلا شوخی نمیکرد.خیلی خیلی جدی گفت.گفت اینکه زنه به شوهرش بی حرمتی کرده غیرقابل قبوله

و شوهره باید میزد تو دهنش.(البته منظورش از زدن توی دهن به صورت کلامی بود.یعنی یه جواب درخور باید بهش میداده.حتی میگفت در مورد اختلافات دوست دیگش با

خانومش بهش میگه در حد شعور خانومت باهاش رفتار کن.این حرفشم خیلی بد بود)

البته در مورد پول نداشتن گفت قبلا یه ضرر مال بزرگ کرده و داروهای مادرش هم خیلی هزینش زیاده.
    دوست عزیز سلام.
    من تاپیک و نظر دوستان خوندم.
    بنده هم مثل شما مجرد هستم و خوب خواستگار هم کم یا زیاد برای یه دختر مجرد میاد.می تونم با توجه به تجربیات خودم با قاطیعت به شما بگم اوضاع این اقا خیلی خیلی خراب تر از این حرف هاست.چرا؟
    دقیقا به هموم دلیلی که دوست دیگمون گفت؛ساده ترین؛بی ریاترین؛رک ترین و......مرد هم موقع خواستگاری در بهترین حالت میاد.شما باور کنید این اقا اون کفش سفید و کمربند زیباش!اون لحن حرف زدنش هم تازه ماحصل تلاشش برای خوب بودنه.
    بزارید جلسه اولتون جمع بندی کنیم:شما اقایی رو دیدید که گفته پول اجاره هم ندارم؛همراه خانواده زندگی میکنم،به تازگی ضرر مالی گردم(در سن 43 سالگی!)،خرج خانوادم هم به دوش منه(قرص های مادر؛البته دور از جون قرص های سرطان هم طوری نیست که کسی که شغل ازاد داره از هستی ساقط کنه!!!!!اگرم از هستی ساقط شده چرا داره زن میگیره!!!ازدواج مقدمات می خواد)دیدگاهش به زنان محترمانه نیست و...دیگه چه چی بدتری می خواید برای اطمینان از بد بودن این اقا؟!!!!!!!!
    شما هم تصور نکنید خواهر بزرگ همه کارهارو میکنه و ذره ای مسیولیت رو دوش شما نیست!!!!ایشون مریض بشن؛ایشون ازدواج کنند شما رو موظف میدونند.این به شغلتون؛استقلالتون و....ضربه میزنه.و در ضمن لباس پوشیدنش اومدیم تونستید؛تاکید میکنم تونستید راضیش کنید اصلاح کنه!!!!!حرف زدن و افکارش چی؟....فردا اوندیم محدودتون کرد و گفت من که گفتم غیرتیم چی؟!!!!باهاش تو خیابون راه میرفتید برای نگاه بد دست به گریبان شد جی؟!!!!
    با تمام توضیحات به قول دوستان میبینید یکی خیلی راضی میره و با این شرایط میسازه.
    من شخصا که همون جلسه اول کافیه که بخوره تو ذوقم و از راوی هم بخوام کسی در شان من معرفی کنه.
    ویرایش توسط کیت کت : چهارشنبه 14 آبان 93 در ساعت 13:24

2. 7 کاربر از پست مفید کیت کت تشکرکرده اند .

Aras (چهارشنبه 14 آبان 93), elham.e (چهارشنبه 14 آبان 93), meinoush (چهارشنبه 14 آبان 93), فرهنگ 27 (چهارشنبه 14 آبان 93), آنیتا123 (چهارشنبه 14 آبان 93), اثر راشومون (جمعه 16 آبان 93), سوده 82 (چهارشنبه 14 آبان 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)