سلام.تشکرازهمگی
لازمه چندتاچیزوحتمابگم
قطعا خانوادهمندیونیستن ومن پری .اما قطعا خودخواه بی مسولیت و بی فکرن وگرنه اگر عمل هم نبود لااقل من دکتر میبردن.وقتی شرایط رو حتی ناقص میدونن. وقتی مادرم میدونم چربی و فشار خون رسیدگی میخواد. برادرم که مریض میشه قرصش رو میدن دستش تا بخوره! قطعا میدونن حال من هم رسیدگی میخواد.بجای اینکه من رو با این اظطراب و این حدی از امید که دلم فقط میخواد بمیرم فقط برام خواستگارای زیر صفر کلوین جور کنن

موضوعی رو بگم من نگفتم هزینه درمان ندارم گفتم رسیدگی نمیکنن. بهرحال بایکم جرو بحث همیشه ازشون پول مورد نیاز رو گرفتم هزینه ویزیت دکتر با اینکه کم نیست اونقدر هم نیست که مانع رسیدگی من بشه.
پس من برای ویزیت دکتر نیاز به پول ندارم اما جراحی چرا.اون هم جور میشه حالا حتی از طریق خانواده خودم و فامیلای نزدیک حتی.ادمی که حالش خوب نیستو اظطراب داره و مشکلش سد راه زندگیشه سرکار نمیتونه بره
من اگه پدر به معنای واقعی داتشم که اوضاعم این نبود .پدر ادم بی اراده خودخواهیه که عقلش دست مادر خودخواه و بی فکرمه
مادرن به اوضاع من رسیدگی نمیکنه اگه خودم هم برم دکتر مدام گفتاری یا رفتاری بهم تهمت میزنه .برخودش عین کساییه که وضع منو نمیدونن
ایا حفظ ظاهر گناهه؟
مادر من یا کارش ترحم ه یا تحقیر.اگه بگب مشکل داری امروز بهم ترحم میکنه فردا بحثی شد موضوع رو پیش میکشونه تحقیرت میکنه
اقای م.رضا من در اینتاپیک دنبال همدردی نبودم .گفتم راه حلی بگین که خواسته هامو بدون این که تحقیر بشم یا مورد ترحم قرار بگیرم بگم و اوضاعم بخاطر بی فکری خراب نشه.
خانواده من منطق خاصی! برای خودشون دارن و کسی نمیتونه روشون اثر بگذاره اگه کسی حرفی بهشون بزنه میگن واسه زندگی ما حسادت میکنن! حالا ربطش مکجاست من نمیدونم
روی خودم مثال میزنم . من میام با مادرم بحثی رو شروع میکنم که باید به ائضاع من رسیدگی کنی نتیجه گیریسش اینه که تو حالت خوب نیست با پسرای توی اینترنت به مشکل خوردی اودی تلافیشو سر ما درمیاری. من میگم شما باید وضع بیماری منو رسیدگی کنید اونوت این حرف نامربوط جوابم میشه/ ایا این که میگم باید به فکر من باشید این بخاطر اینده و حالمه یا بخاطر بهم خوردن رابطه خیالی با پسرها؟!
فامیل هم با پدری رابطه نداریم .به خاطر همون ضعف وجودی پدرم.و با مادری هم مشخصه اولا که تا حد زیادی طرز تفکر مادرم رو دارن و اگه هم نداشته باشن مادرم راست و دروغ با هم قاطی میکنه و میگه و اینجوری حرفشو ثابت میکنه یا مثلا یه نگهبان یا منشی دکتر در یک مورد خاص نه من بهش گفته جراحی نیاز نیست و بد تر میکنه درمیاد میگه رئیس بیمارستان گفته عمل نیاز نیست اوضاعشون بدتر میشه!!
نام بیماری من هم فقط در صورتی بدرد میخوره که شماپیش بهترین جراح های کشور اشنایی داشته باشید که حاضر بشه مهرکسی با هرسطح بیماری عمل بکنه

باز هم میگم من هم خودم ضعف های شخصیتی مثل ترس بیجا تفکر اشتباه شابد داشته باشم .برای همین برای مدیریت اوضاعم اینجا اومدم اقای م.رضا
میخوام این دفعه پیگیری کنم دعا کنید .وسط کار رهاش نکنم و به خوبی این قضیه انجام بشه انشا الله