سلام دوست خوبم....خیلی دوست داشتم کمکت کنم چون منم مثل خودت باردارم ومیدونم چقدر ادم تو این دوران حساس ونیاز به حمایت همسرش داره به طور کلی تاپیکتون رو خوندم...مثل همه دوستان گفتن اعتماد بنفستون را باید بالا ببرید و وابستگی خودتون رو از بین ببرید ..حالا همسرتونه ... فردا که انشالله نینیتون اومد به بچه وابسته میشین ویه سری مشکلات جدید...کلا وابستگی چیز خوبی نیست وازاردهندست ... حالا از جایی که احساس میکنی ضعف داری شروع کن مثلا اگر احساس میکنی ظاهر خوب کمکت میکنه دختر خوب این همه راه هست ...خودت به عنوان یه خانوم حتما بلدی دیگه...انشالله بعد از زایمانت شروع کن...(البته احساس کن این کارا برای خودت انجام میدی نه اینکه خودتو برای شوهرت عزیزکنی برای اینکه احساس بهتری نسبت به خودت داشته باشی).. ,,من فکر میکنم همین که راضی به بچه دار شدن شدن یعنی شما رو واقعا میخوان وگرنه با این شناختی که شما از ایشون دادید فکر نمیکنم ادم تعارفی باشن...در مورد اینکه همش از خودشون تعریف میکنند خوب شما هم از خودت تعریف کن بحر حال یه زیبایی هایی داری دیگه...مثلا بگو مثلا فلانی گفت چه موهای خوشگلی داری حتی زیبایی های کوچیک....بحرحال نظر من کارشناسی نیست به عنوان یه زن گفتم...... امیدوارم نینیتون به سلامتی به دنیا بیاد وبه همراه خودش یه دنیا برکت وعشق براتون همراه داشته باشه....