سلام درسته لکنت زبون یه عیب کوچیکه جسمیه ولی همین میتونه واسه شماتودوران عقدحساسیت بیشتری ایجادکنه منم همسرم یه مشکل جسمی داشت که تاپیک زدم ودوستان خیلی راهنمایی کردن البته بایدبگم من بعدازعقدمتوجه عیب ایشون شدم البته مشکل ایشون به بزرگی مشکل خواستگارشمانیست ولی بایدبگم بهتون به حرحال یه عیب جسمیه که روشماهمین الان تعثیرگذاشته روزای اولی هم که من متوجه این قضیحه شدم به خودم مبکفتم اینهمه نقاط مثبت داره میتونم بااین قضیحه کناربیام ولی همینطورکه رفتم جلوحساسیتم بیشترشدالان دیکه طوری شده که تتهاچیزی که جلورومه عیب جسمیه ایشون. ایناروکه میگم همش بستگی به نگاه خودتون داره به عیب ایشون یه چیزدیگه هم بگم من برادرم لکنت زبون داره البته حالت عادی که صحبت میکنه بندرت متوجه لکنتش میشی ولی وقتی عصبانی میشه یامیخادتندحرف بزنه فوق العاده لکنتش زیادمیشه که خودش همه خسته میشه. البته برادرم چندساله که ازدواج کرده وزندگی خیلی خوبی هم داره. یه نکته دیگه هم هست خیلیابه خاطرلکنت زبونشون روابط اجتمایی ضعیفی دارن چون ترجیح میدن توجمع زیادصحبت نکنن. اینای که گفتم خدای نکرده نه به این خاطره که عیب این اقاروبزرگ کنم چون خودمم روزاول زیادحساسیت نداشتم روعیب جسمی نامزدم ولی بعدازمدتی واقعابرام مهم شدوالان هم توزندگیم بدجورتعثیرگذاشته. اگه میدونیدزیادرواین موضوع حساسیت دارین حتماجلسات بیشتری بزاریدوصحبت کنیدوسعی کنیدتوصحبتاهم بیشترشنونده باشین توضیحاتی ازایشون بخایدکه ناچاربشه زیادصحبت کنه. یاحق

علاقه مندی ها (Bookmarks)