به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 26

Threaded View

عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 16 خرداد 05 [ 13:13]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    6,384

تشکرشده 6,950 در 1,499 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    سلام
    دوستان چرا منظورم رو معکوس متوجه شدید؟ اصلا تاپیک چند موضوعه شده.فکنم خیلی به عرفان علاقه دارین که میخواین کار به جاهای باریک بکشه

جناب امین و ویکی میل ... اخه موضوع من عرفان و فلسفه نیست اتفاقا گفتم این اقا از نظر اعتقادی شبیه منه البته تقریبا و اندازش خوبه .
    مشکل اینه که دلم راه نیومد و اون جملاتی هم که گفتم علت مهم بودم پذیرش قلبم بود .
    چون ادما مختلفن :
    بعضیا فقط با دو دوتا چهارتا به نتیجه میرسن و با شرایط میسازن بعضا دوست دارن به کاری که میکنن راغب باشن و عشق و غلاقه مهم تر از شرایطه اما هردو بجای خودش .

فکر نکنید من از درویش ها هستم با ریش بلند و تارک دنیا نشستم یه گوشه خیابون و نی میزنم و چشام خیره به اسمونه

اتفاقا به امورات دنیا هم خیلی اهمیت میدم خیلی شادابم و دنبال شلوغ بازی ام و میخام در این مورد هم باهام پایه باشه و مثلا باهم بریم .... اینو دیگه نمیگم باز متهم میکنید :)
    البته مشکلات یکم خسته ام کرده و شادابی ام موقتا کم شده وداره کمتر میشه اما خوشبختانه تو دلم خیلی شاد و سرمستم .

همینه دیگه از اعتقادات نباید حرف زد ...
    تو انتخابم باور کنید از همون فاکتورای مادیش نمیتونم گذر کنم چه برسه به اونجا مثل همون حالت چهره و تیپ و نحوه حرف زدن و اداب معاشرت و مهارت های مختلف .
    مثلا همون که گفتم با شلوار پارچه ای کتونی پوشیده بود (حالا بیاین بگین فرشته خیلی ادم ماده گرای هستی منظورم اینه همه چی جای خودشه )

حالا که فکر میکنم این مورد مذکور هم مورد اعتقادیشو داشت وگرنه نوع روابط اجتماعی مون هم متفاوت بود هرچند قرار نیست همه چی یکی باشه اگه کسی خودش و کاراش به دل باشه و اشتراکات مهم وجود داشته باشه بقیه رو میشه خوب حلش کرد .
    با یکی مشورت کردم دراین مورد گفتن احساس علاقه به کسی بدیهیاته خودت باید متوجه بشی ... دیدم راست میگه اون به دلم نیست ولی هی میخوام به خودم بگم که دارم اشتباه می کنم ولی نمیشه .

فکرکنم مینوش و محمد رضا خوب موضوعمو متوجه شدن و باهام جلو اومدن . مینوش خیلی حرفه ای هستی

اقا حامد اگه مرتبط به موضوع بود ممنون میشم بذارین .

در ضمن اقای ویکی میل من تا حالا کسی رو ناراحت نکردم تو موردا بجز همین فرد که مثلا کاری میکردم ازم خوش نیاد خام بودم کاسه داغ تر از اش .اتفاقا اونو برتر از خودم میبینم جدا میگم .
    معمولا با نهایت احترام میگم که شما خیلی خوبین اما اشتراکی باهم نداریم به نظرم .نه این که کسی رو متهم به مادی گرایی کنم . خیلی با مهربانی ولی قاطع می گم .
    شما نذارین اون دختر خانم شما رو بدبین کنه سعی نکنین دیگران رو با میزان ایشون بسنجین ولی ممنون از نطرتون میدونین اصلا بحثم خود برتر بینی نیست نمیدونم شاید هم راست میگین ادم خود خواهی ام ولی تو دلم همچین چیزی نیست چون چیزی رو از خودم نمیبینم .نه چهره به اختیار خودمه نه قد نه روحم نه چیزایی که دارم .
    این رو بیشتروقتی حس کردم که یه هفته پیش نمیتونستم از تختم پاشم به دلیل مشکلی که پیدا کرده بودم گفتم خدایا هیچ حول و قوه ای نیست مگر از تو . چقدر من عاجزم

پس چیمو برتر میبینم؟!
    صبا به لطف بگو آن غزال رعنا را که سر به کوه و بیابان تو داده ای ما را

2. 5 کاربر از پست مفید فرشته اردیبهشت تشکرکرده اند .

asal2013 (شنبه 13 دی 93), m.reza91 (پنجشنبه 11 دی 93), meinoush (پنجشنبه 11 دی 93), paiize (پنجشنبه 11 دی 93), wikimail (پنجشنبه 11 دی 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)