بنظر من اصلا نباید باهاشون دعوا کنی، یا جروبحث کنی چون شما شخصیتتون باهاشون فرق میکنه اما جوری هم نباید برخورد کنی که اونا جلوی روی خودت در مورد خانوادت اینطوری بیحرمتی کنند. میدونی وقتی که میخندی و چیزی نمیگی اونها فکر میکنند مشکلی نداری و راحت به خودشون اجازه میدن که غیرمودبانه حرف بزنند و همیشه باید تحمل کنی و توی خودت بریزی و حرص بخوری. بنظر من این موضوع رو فراموش کن و الان چیزی نگو، بذار برای دفعه ی بعد. اگه باز توهین کردند همونجا بدون عصبانیت و با لحن آروم اما قاطع بگو همینطور که شما مثل خواهرام میمونید و دوست ندارم کسی درمورد شما حرفی بزنه و به شما بی احترامی کنه، همین حس رو هم به اقوامم دارم و دوست ندارم کسی کوچکترین حرف و توهینی به اونها کنه. اگه دیدی باز بعدش حاضر جوابی کرد جوابش رو دیگه نده.. اون آدم توی خودش ضعف داره و حتی ناراحته از این قضیه به همین خاطر هست که به خانوادت توهین کرده. اینجور آدمهارو نباید زیاد محل بدید همیشه یه فاصله ای باهاشون داشته باشید. وقتی زیاد از خودتون مایه بذارید اونها هم سوء استفاده میکنند. بهشون احترام بذار، هرموقع کمک لازم داشتند کمکشون کن، باهاشون خوب حرف بزن اما فاصله ت رو هم حفظ کن. دوری و دوستی بهترین حالته.. وقتی همیشه محبت کنی اگه کسی جنبه نداشته باشه سوء استفاده میکنه... زیاد صمیمی نشو و همیشه رابطت رو جوری نگه دار که باهات رو دربایستی داشته باشند

علاقه مندی ها (Bookmarks)