خب عزیزم برای همین گفتم اول باید به مامانت ثابت کنی که میتونند بهت اعتماد کنند، دختر ی هم نیستی که فقط بفکر خودش باشه و اگه این حرفا و میزنی بخاطر هردوتونه!
حرف شما هرچیم درست باشه ولی با دعوا و داد و بیداد و غر زدن گفته بشه تاثیرش به مراتب خیلی کمتره نسبت به اینکه با عطوفت بیشتر گفته بشه.
انسان وقتی مجبورش کنند کاری و انجام بده اونم با دعوا طوری که انگار قدرت اختیار از خودش نداره بدتر لج میکنه و طوری تحریک میشه که میخواد ثابت کنه طرفی که محکومش کرده ، اشتباه کرده! و حتی ممکنه راهی و انتخاب کنه معکوس راهی که شما بهش میگید انجام بده و درستره!
مادرتون بزرگتر از شما هستن ایشون سرپرست شما هستند پس باید اعتبار و احترامی که لازمه یک بزرگتر هست و بهشون بدید.
نباید طوری برخورد کنید که ایشون فکر کنند شما دارید از بالا بهشون نگاه میکنید و به بزرگتری قبولشون ندارید.
همین جمله که بهتون گفتن * مگه شوهرم هستی؟ *
همین یعنی، شما طوری با ایشون برخورد کردید که انگار شما سرپرست خانواده قرار دارید و ایشون فرزندتون!
خب غرورشون میشکنه، معلومه که حرفتون و قبول نخواهند کرد حتی اگه قلبا قبول داشته باشند.
شما باید اول به ایشون اعتبار بدید بعد حرفتون بزنید اونم نه با حالت تحکم با حالتی باید بگید که انگار تصمیم نهایی و به ایشون واگزار میکنید.
مثلا به مثال هایی که من در پست قبل زدم دقت کن!
مثلا آخریش، من گفتم اول بهشون اعتبار میدید،مثلا میگید * شما همیشه برایم هم پدر بودید هم مادر! *
یا این جمله * ازتون میخواهم همانگونه که تا حالا کمبود پدر و تو زندگیم حس نکردم.الانم میخوام این مسله و مثله باقی مسایل زندگیمون حل کنید *
اینا یعنی مادرتون تا حالا تو تمام مسایل سرپرست خوبی بودند و چیزی برای شما کم نذاشتن و تقششون و تاحالا عالی ایفا کردند.
یا مثلا مثال قبلش گفتم آخرش میگید که * اینها همه درد و دل بود، دردو دل یک دختر با مادرش! *
یعنی ایشون مجبور نیستند، شما مجبورشون نکردید مطابق با نظر شما پیش برند، شما میگید اگه صلاح میدونند این مسله و حل کنند.
یا مثلا همین که گفتم با مادرتون مهربونتر بشید، ببرینشون تفریح، بیرون، یعنی بهشون ثابت کنید بفکرشون هستید
لازم نیست بگید مادرم اهل ییرون رفتن نیستن من هم میرم پیش دوستام.
شما یروز بلیط سینما بگیرید ببرینشون سینما.
یا اصلا یکم وسایل آماده کن، بگو هوس کردم بریم طبیعت یا کوه و.....
خودت شرایطش جور کن!
حتی برنامه مسافرت بچین.
اینا یعنی به مامانت اهمیت میدی، تنهاشون نمیذاری و لازم نیست که بکسی باج بدند،تا تنهاشون نذارند.
ببین شما غر میزنید، اما خواهرشون و بقیه اینطور نیستن، دعوا نیمکنند غر نمیزنند!
بعدشم شما بهشون میگید پولشون برای شما خرج کنند؟ یا میگید برای خودشون سرمایه گذاری کنند؟
چون این دوتا فرق داره اگه بگید برای خانوادشون خرج نکنند برای شما بذارند خب با خودشون میگند پس فرق دخترم با بقیه چه فرقی داره اگه بقیه از مهربونی من سواستفاده میکنند دخترمم برای خودش داره میگه دیگه! چه فرقی داره! ؟
ولی اگه بهشون بگید بیشتر بخودشون برسند، اگه بقیه که پول میگیرند لازم ندارن جهت ولخرجی و سواستفاده است .
میتونید بهشون بگید اگه اطرافیانشون و واقعا دوست دارند نباید بهشون ماهی بدند باید ماهی گیری یاد بدند.
یک نفر تا سختی نکشه به خودش سختی نمیده و دنبال راه حل نمیره بدتر تنبل میشه.
از طرفی هم بیشتر بخودتون برسید، برای خودتون خرج کنید.
زحمت میکشید که بهتر زندگی کنید نه اینکه کار کنید برای بهتر زندگی کردن بقیه شما بخودتون زحمت بدید و بقیه و تنبل کنید.
ببین وقتی اینطوری صحبت کنید ایشون متوجه میشند دخترشون بفکر ایشون هم هست نه فقط بفکر خودش.
نحوه ی حرف زدن خیلی فرق داره باید خیلی دقت کنی.
با دعوا کردن نمیتونی ثابت کنی که دلسوزشون هستی.

علاقه مندی ها (Bookmarks)