به هر حال این هم دلیلی است- که البته از لحاظ فیزیولوژیک هم اثبات شده که بهتر است خانم حداقل 4-5 سال کوچکتر ازآقا باشند، به نظر من ممکن است این دلیل تنها دلیل نباشد اما اگر تنها دلیل هم باشد ممکن است به دلیل دیدن تجربه های ناموفق در این زمینه خیلی رو این مسئله حساس شده باشند. ممکن است ایشان در حال حاضر با شما هم کفو باشند ( از حیث ظاهر)اما خانم ها بعد ازدواج و بچه دار شدن وکمی چاق شدن سنشون بیشتر از اونی که هست به نظر میاد .
مثلا من خودم به شخصه میشناسم آقایی رو که با علاقه و اصراربا خانمی ازدواج کرد که چند سال ازش بزرگتر بود بعد از 15 سال ظاهر خانم خیلی بیشتر شکسته شد - به همین دلیل همون آقا ازدواج مجدد کرد و از زن اولش جدا شد چون معتقد بود که از لحاظ ظاهردیگر مناسب هم نیستند!!! ( البته این مسئله به ظاهر چنین توجیه شد اما از نگاه دیگران که ازبیرون نظاره گر این زندگی بودند اون طلاق فقط با همین دلیل توجیه میشد...( متاسفانه) این یک تجربه و تفکر غلط رو برای افرادی که تجربه شرایط واقعی رو ندارند به وجود میاره.
شمامیتونید ازشون بپرسید آیا در خانواده وفامیلشون تجربه ناموفقی در این زمینه وجود دارد؟یا خیر..
شما میتونید براشون زوج هایی که با وجود اختلاف سن خانم بزرگتر یا همسن زندگی بسیار موفقی دارند وخوشبخت هستندمثال بزنید که این مثال نقضی می شود برای اینکه همسن بودن یا حتی بزرگتر بودن خانم در حد 1-2 سال نمیتواند مشکلی ایجاد کند.
کما اینکه در دنیای امروز اختلاف سن به معنی اختلاف اطلاعات است ، معمولا عدم تفاهم از اختلاف اطلاعات ناشی می شود هرچه اختلاف اطلاعات زوجین با هم کمتر باشد بالطبع تفاهم بیشتری باهم دارند . واین یعنی هم سن بودن تقریبا ایده آل ترین حالت است.
البته نقش فرهنگ و ارزش های حاکم بر هردو خانواده رو هم دراین خصوص نباید نادیده گرفت .

علاقه مندی ها (Bookmarks)