بنظرم بهتره مهارت های ارتباطی خودت را افزایش بدی رفتار جراتمندانه را بیاموزی و شناختت را نسبت به مردها بالا ببری.بصورت کلی بخوام بگم ساختن یه زندگی خیلی راحتتر از خراب کردنشه جدایی و طلاق به همین راحتی ها هم که فکر میکنید نیست و تبعات خاص خودش را داره.
بنظرم از همین درخواست شوهرت به بهترین نحو میتوانی استفاده بکنی اینکه ازت خواسته باهم حرف بزنید این خیلی خوبه بهش خوبی هاشو یاداوری کن و دلیل اینکه انتخابش کردی و انتظاراتی که ازش داری را بیان کن
بر اساس اولویت مشکلاتی که دارید را روی یک کاغذ بنویس مثلا خودم وقتی میخوام در مورد موضوعی صحبت بکنم قبلش پیش خودم چندین بار تمرین میکنم که چگونه بهتر بتوانم بیان بکنم.
بخوام کلی بگم اکثر زندگی های مشترک دارای مشکلاتی هستش کم و بیش مشابه مشکلی که شما داری بقول جناب مدیر: نبود عشق نیست که باعث جدایی میشه بلکه نداشتن مهارت های لازم زندگی مشترک هستش که باعث جدایی زوجین از یکدیگر میشود.
زن در خانه حکم مربی را داره اینجا ما به شما دسترسی داریم مقالات را مطالعه کن و بکار ببر صبور باش و پرتلاش یک مطلبی که من متوجه شدم توی چند سال توی سایت همدردی اینه که:
کسب مهارت+بکار بردن ان+امید داتن و تلاش کردن+صبور بودن+برنامه ریزی میان مدت+نداشتن هیچگونه انتظاری از طرف مقابل(یعنی منتظر نباش هرکاری میکنی شما شوهرت جبران کنه اصلا کاری باهاش نداشته باش شما مسیر درستی که داری میری را ادامه بده)
از ظرافتهای زنانه خودت هم بیشتر استفاده کن
دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !
علاقه مندی ها (Bookmarks)