کیتی عزیز واقعا متاسف شدم از خوندن زندگی دردناکت وبرای مادرت که مهربونی کردن بلد نیست کیت عزیز ختما مادرت هم مادری اینطوری داشته اون بدبخت هم طعم محبت مادری نچشیده ونفهمیده که چطور بچه اش رو دوست داشته باشه مامانت خیلی بدبخته به چشم یک انسان بد بخت بهش نگاه کن طاقعا متاسفم گاهی به حرفاش اهمیت نده کر شو نشنوکه جی میگه تهمت ناموسی یا هرچیز دیگه به نظر من هم بهترین راه دور شدن از این محیط وخونه است توکه صبح تا شب بیرونی شبها حداقل مهربونتر باهاش باش ببین چقدر یک ادم بدبخت به دنیا اومده پیر شده که حتی دخترش دوستش نداره ببین توخوشبختی چون حداقل توی بیرون از خونه میتونی محبت کنی بقیه مردم دوست دارند درامد خوبی داری ببین از اون خوشبختری ببین یک پیر زن چقدر بدبخت تنهاست که دخترش توی خونه است اما یک ساعت داخل حموم بی هوش بود شاید بدبخت ترین ادمی هست که خیلی از من وبچه های تالار تا به حال در موردش خوندیم این ادم بدبخت دوست داشته باش فقط به خاطر خداشاید این حرف تکراری ولی ما همه ادم های میشناسیم که فقط به خاطر محبت به مادرشون حتی اگر مادر هاشون دعا نکنند خوشبخت موغق هستند براش یک گوشی نو بخر تورو خدا شاید بگه توبد سلیقه ای اماته دلش خوشحال میشه به خدا گناه داره این ادم بدبخت

علاقه مندی ها (Bookmarks)