خیلی حالم بده.نمیدونم چرااینطوری شدم.دوست دارم همش گریه کنم داد بزنم جیغ بزنم.دوست دارم فقط گریه کنم و داد بزنم دنیا خیلی نامردی..خیلی روحیم خراب شده.یهویی اینطور شدم..من تاچندروزپیش اینقدری امیدوروحیه داشتم که امتحانامو به بهترین شکل دادم و کلی هدف واسه زندگی و ایندم داشتم ولی احساس میکنم الان دارم میمیرم.همش میگم که چی همه میمیریم.خیلی حساس و زودرنح شدم.فکرکنم بخاطرهمون جریان ان دختروپسره بود که بالاگفتم.از ان گروه لفت دادم گفتم کمتراذیت بشم و زیرزیرکانه وارد بشم و تمام کنم بینشونو ولی اشتباه فکرمیکردم من ادم سابق نیستم.کم اوردم.اصلا ان توانایی گذشته رو توخودم ندیدم واسه جنگیدن.خستم ی جوری که خودمم دارم حالم بهم میخوره از این وضعی که دارم.من دیگه مثل گذشته توانانیستم.اراده ندارم.مدیریت ندارم...چرا اخه
خیلی روووووحیم خرابه خیلی.فقط دوست دارم روزها بگذرن..دلم میخواد برم ی شهر دور دور از همه چیز تنها وبی کس زندگی کنم.بخاطر ان جریانات دخترو پسره گذشته داره منو زجرمیده.همش فگرمیکنم اگر عشق مرده منم بود الان چی مشد؟اگر نرفته بود اگر اگر اگر چی میشد الان؟دوست دارم باهمه دعواکنم جیغ بزنم
چندشب پیش بهانمو زدم به اینکه مامان بابام نمیزارن برم با دوستام فلان جا و شروع کردم داد و بیداد و گریه...گریه هام شدید تر شد شدید و شدید و یدفعه ازخود بی خود شدم شروع کردم مامانمو زدم.با تمام وجود زدمش....وبعدشم بازگریه و هق هق.دوست دارم خودمو بزنم گریه کنم....
خییییلی تنهاییمو حس میکنم خیلی.حس میکنم هیچکس رو ندارم همه ی روزی میرن...هیچکس منو دوست نداره.همه تظاهرن.فکرمیکنم ی ادم حوصله برم.اصلا ازخودم بدم میاد.....ازخودم متنفرم.از تمام رفتارامواز حسهام
زود جوااااااب بدید دااارم اب میشم ذره ذره..
- - - Updated - - -
پست اولمو که خوندم ی لحظه شک کردم.کی من این حرفا رو نوشتم..یعنی من حالم خوب بود؟چرا الان حالم بده؟از عنوانی که گذاشتم خندم گرفت.اخه من دیگه تواناایی ندارم خودمو نجات بدم میخوام بقیه رو نجات بدم گول نخورن.من دارم غرق تاریکی میشم و میخوام یکی رو وارد سفیدی کنم...میترسم حالم بدتربشه...نمیخوام به ان دوران گذشته سیاه برگردم..میترسم از اینجاخارج بشم و تنهاییمو بیشترحس کنم و فکرای ناجور بیاد تو سرم...مثلا تازگیا به سرم زده سیگارو تجربه کنم...باخودم میگم مشکلش چیه...یا میگم اگر دستمو با تیغ خط خطی کنم عیبی نداره..یا میگم کاش بمیرم خدارو ببینم..برم پیش خدا..ببینم خدا کنارمه...
نمیدونم چی میگم.فقط میدونم خیییییییلی حالم بده خیلی...قلبم درد میکنه...

علاقه مندی ها (Bookmarks)