با درود بر شما بانوی فرهیخته و هنرمند۰۰و تسلیت بخاطر در گذشت خاله تون ( قبول کنید اصرار به مادرتون تو اون برهه زمانی اصلا جالب نبوده,,شکلک ضجه و زاری) :))
من هم در رابطه با ازدواج سنتی مثل شما فکر میکنم و بنظرم خواستگاری و آشنایی خانواده ها قبل از توافق و برطرف کردن ابهامات بین یه زوج توسط خودشون، خیلی روش منسوخ و پیش پا افتاده اییه که فقط ما جهان سومیها بهش پایبندیم طوری که همین مساعل توی پاره ای از موارد باعث سرخوردگی هم برای جوانان و هم برای خانوادشون میشه و ممکنه کلی روی روحیه طرفین و خانوادها به خصوص یه خانم جوان تاثیر منفی بزاره۰ و فکر میکنم قبل از توافقات جامع و کامل بین دو نفر اصلا خواستگاری ضرورتی نداره و این رسم صرفا باید یه رسم تشریفاتی باشه۰حتی معتقدم هر کدوم از اون دو نفر قبل از خواستگاری باید چند جلسه به صورت انفرادی با خانواده طرف مقابلشون داشته باشن برای آشنایی با اونها۰۰
در رابطه با موضوع شما من نمیتونم راهکار خاصی بهتون بدم چون خوشبختانه خودتون به اندازه کافی فهیم و دانا هستین۰بخاطر همین فقط نظرمو میگم و اونم اینه که مطمعنم که اون آقا هم برای شما ارزش بسیاری قاعله و شان اجتماعی بالایی داره که شمارو برای خودش مناسب دیده اما شما به هیچ وجه بهش اجازه ندید که باهاتون بدرفتاری خصوصا برخورد فیزیکی حتی خیلی کوچولو بکنه و بهش بفهمونید که خانم ضعیف و دست و پا بسته ای نیستید که این رفتارشو متحمل بشید۰ اینکارو میتونستید با یک نگاه جدی و گفتن این جمله که : اگه اینکارتو تکرار بکنی دیگه منو کنارت نخواهی دید۰ همون دفعه اول بهشون متذکر بشید۰ و مطمعنا ایشون کنترل بیشتری روی رفتارشون خواهند داشت ۰ امیدوارم موفق باشید چون لایق بهترین ها هستید۰

علاقه مندی ها (Bookmarks)