برادر محترم همیشه وقت هست که شما خودکشی کنید پس انقدر عجله نداشته باشید همیشه وقت هست که شما دستتون رو بذارید روی دکمه و بگید استپ! دیگه نمی خوام ادامه بدم
در ضمن شرایط بد همیشه پایدار نیست خیلی از آدمهای موفقی که ما دو و برمون می بینیم همه شون یه روزی بوده که می خواستن خودکشی کنن تا همه چیز تموم شه ولی اینکار و نکردن و شرایط بدشون تغییر کرده
معیارهای شما برای ازدواج چیه؟بیشتر خواستگاری چه مدل دختر هایی می رید؟چقدر درآمد دارید؟بعد از ازدواج قراره مستقل بشید یا با خانواده می خواید زندگی کنید؟و...
یه نکته ای هم بگم البته :من یک خواستگاری داشتم که خونه داشت کار رسمی داشت ماشین داشت یه بابای پولدار هم داشت منتها خیلی ها اینو نمی دونستند و صدجا رفته بود ردش کرده بودند منم این موضوع خواستگاری رفتن هاش و موقعیت خوب مالیش رو می دونستم ولی گفتم نه می دونید چرا؟
من گفتم این آقا صدجا رفته خواستگاری یعنی من و دختر همسایه و هر موجود مونث دیگه ای هیچ فرقی برای هم نمی کنیم ایشون فقط می خوان ازدواج کنند ولی من می خوام برای شوهر آینده م فرق داشته باشم نه اینکه روز عروسیم قطار قطار دختر ببینم که ایشون ازشون خواستگاری کرده باشه..

علاقه مندی ها (Bookmarks)