سلام.

ممنون که لطف کردین و تایپک منو خوندین. در عین حال که خوشحالم من رو درک کردین به همون نسبت هم ناراحتم آرزو میکنم تمامی مشکلاتتون حل بشه.

شما فرزند اول خانواده تون هستید؟ این جور برداشت کردم. امبدوارم درست باشه.

شما نمیدونم با خواهر یا برادر خودتون چقدر فاصله سنی دارید اما تشویق ها یا تنبیه های بیجای پدر و مادر برای مراقبت از اونها خود مهم ترین تاثیر رو روی سیستم فکری فعلی شما و

عملکردتون داره. البته برای من این طور بوده. تو ناخودآگاهتون چیزایی ثبت شده که به احتمال زیاد باید نادرست باشه.

شما باید با خودشناسی این آسیب رو که من نمیدونم در چه حده و تو چه تصمیمات و رفتارایی رو شما تاثیر گذاشته و چقدر باعث شده از خودتون دور بشید شناسایی کنید و هر موقع

خواستید تصمیم مهمی بگیرید مثلا ازدواج یا ادامه تحصیل و یا ... تو ذهنتون داشته باشید که چرا الان مثلا احساس عذاب وجدان دارید و یا مثلا اینکه به شخص خاصی علاقه مند میشید و

یا ... و مهم ترین آسیب این تربیت اشتباه اینه که شما دیگران رو اولویت قرار میدید و خودتون رو نه. در واقع موقع کمک به دیگران انرژی زیادی دارید اما وقتی به خودتون میرسید انگار هیچ

انگیزه ای نیست. ممکنه خیلی خوب دیگران رو راهنمایی کنید اما خودتون تو ساده ترین کار خودتون بمونید.

اینکه شما تو این حالت یزرگ شدی مزیت های خیلی زیادی هم داره که از جمله توانایی های که در خودت حس میکنی و در اکثریت مواقع به احتمال زیاد باید مهربان باشی.

من نمیدونم شما چه شکستی خوردی و چه چیزهایی برات اولویته یا اصلا چی میخوای ولی مطمئنم برای شما سنگین بوده که شما رو بهم ریخته.

این مطالبی که نوشتید به عنوان خواسته بیشتر شبیه چیزی هست که من بهش میگم رویا.

در واقع هدف و اونچه که میخوای چیزی هست که بتونی بهش برسی. در واقع راه مشخصی داشته باشه و چیزی باشه که قابل ارزیابی باشه.

مثلا بگید من میخوام درس بخونم و لیسانس بگیرم . خوب به این میگن هدف . آرامش هدف نیست. آرامش آرزوئه که وقتی شما در مسیر حرکت به سمت هدف باشی خود به خود ایجاد

خواهد شد.

به هر حال خوشحال میشم اگه بتونم کمکی کنم به شما.

راستی دوست عزیز اینکه میفرمایید تو تصمیم گیری هاتون مصمم نیستید علل زیادی داره که باید دنبالش باشید و پیداش کنید.

یکی از عللش میتونه افسردگی خفیف هم باشه. البته شما گویا خیلی احساساتی هستید و به نظر من رشته ی تجربی نباید برای شما جالب باشه. راحتید باهاش یا مثلا هنر یا موسیقی

بیشتر برای شما لذت دهنده نیست؟

هر روز روز جدیدی برای شروعه.