مهي عزيز يه تجربه اي كه ميتونه كمكت بكنه البته هم اين نظر كارشناساي اين سايته هم كتابا و منابع اينترنتي
خواهش ميكنم همسرتو چك نكنهيچ عنوان ميدونم سخته و يه خانوم دوست داره سر از كار همسرش در بياره ولي اينكار واقعاً بده و هم رو اعصاب خودت تاثير منفي داره هم اون ، اگه واقعا زندگيتو همسرتو دوست داري اين قضيه رو بيخيال شو و بفكر زندگيت و كاراي عروسيت باش
اينكه يه خانواده بي محبتن و احساس ندارن دست كسي نيست نميتوني همسرتو توبيخ بكني يا ازون ناراحت شي خدايي نكرده خودتو جاش بذار وقتي مادرش اينطووريه چكار ميتونه بكنه شايد ادم بتونه با برادر يا خاهرش قطع رابطه بكنه ولي بلاخره اون مادرشه كه براش زحمت كشيده بزرگش كرده اگه با وجود بد بودن مامانش بازم ازش سر ميزنه بهش احترام ميذاره اميدوار باش
همسر با محبتو خوبي داري بخدا ادم هر چي داره از دعاي خير پدر و مادرشه حتي اگه دعا هم نكننو اينارو وظيفه بدونن بازم خدا به جايي دستتونن. ميگيره و به بهبود زندگيتون كمك ميكنه
اگه اون بده تو خوب باش ، اين يه حس بزرگي و غرور به ادم ميدهبدياي اونو اصلا نبين سعي كن نقاط مثبتشو ببيني اينا خيلي سخته خودمم دارم اين رفتارو تمرين ميكنم
مادر همسر من بود كه باعث همه ي دعوا ها و سردي بين ماشد و ماجرامم تا حدودي ميدوني ....
اينكه براي كاراي عروسي كمك نميكنن بيخيالشون شو نميتوني بزور مجبورشون كني اونا ديگه سني ازشون گذشته پس انتظار نداشته باش
يه جا خوندم اگه ميخاي با ارامش زندگي كني از هيچكس انتظار نداشته باش پس تو هم اونارو ولشون كن جز خودت هيچكس نميتونه بهت كمك بكنه خدا رو شكر كه مادر پدر و خانواده دلسوزو مهربوني داري ازونا تو بعضي كارا كمك بگير و توكل كن
من كاااااملا كااااملا شما رو درك ميكنم چون دارم اين شرايطو از نزديك حس ميكنم بعد سه سال خانوادش يك كلمه حرف از عروسي نميزنن
دوست عزيزم برات ارزوي موفقيت دارمنميدوني چقد خوشحال ميشم ميبينم يه نفر از ماها تو اين سايت ميادو از موفقيتش ميگه

مهي عزيز يه تجربه اي كه ميتونه كمكت بكنه البته هم اين نظر كارشناساي اين سايته هم كتابا و منابع اينترنتي
هيچ عنوان ميدونم سخته و يه خانوم دوست داره سر از كار همسرش در بياره ولي اينكار واقعاً بده و هم رو اعصاب خودت تاثير منفي داره هم اون ، اگه واقعا زندگيتو همسرتو دوست داري اين قضيه رو بيخيال شو و بفكر زندگيت و كاراي عروسيت باش
بدياي اونو اصلا نبين سعي كن نقاط مثبتشو ببيني اينا خيلي سخته خودمم دارم اين رفتارو تمرين ميكنم 

علاقه مندی ها (Bookmarks)