البته این رو هم اضافه کنم با توجه به پستی که گذاشتید۰۰۰ اون حرکت شما منظورم علاقه مند شدن به همکارتون ۰نامناسب بوده۰یه خانم متاهل که همسرش رو دوست هم داره نباید چنین احساسی سراغش بیاد۰آیا در اون برهه مشکلی تو زندگی مشترک داشتید که به راحتی به یه مرد غریبه علاقه مند شدید? خواهشا یکم ظرفیت خودتونو ببرید بالاتر۰یه آدم بخصوص یه خانم نباید به این سرعت یه همچین فکرهایی سراغش بیاد که البته اینکارتون خیلی ابتدایی و چیپ و بسیط بوده۰منظورم علاقه مند شدن به محض ورود به یک محل کاری هست به یه نفر۰ ضمنا همسرتون هم خب حق دارن نگران باشن چون اگه بنده هم جای ایشون بودم نگران میشدم۰الان پیش خودشون فکر میکنن چه تضمینی وجود داره که این احساس دوباره سراغ شما نیاد?! فکر میکنند که چی براتون کم گذاشتن که شما به مرد دیگه ای علاقه مند شدید۰ همونطور که گفتم کارتون اشتباه بوده ولی تصمیمتون درست و عاقلانه۰ و اشتباه دیگرتون هم گفتن این مساله به همسرتون بوده۰ ایکاش هیچوقت این موضوع رو با ایشون در میون نمیگذاشتید و فقط توبه میکردید و به خودتون قول میدادید که دیگه فکر و دلتون لغزشی نداشته باشه۰ بیان مشکلتون به ایشون مسبب حال و روز فعلی همسرتونه۰ با تشکر۰![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)