سلام خانم محترم
من پسرم و 4سال از شما کوچیکترم ولی میفهمم چی میگین ، کاملا درک میکنم حال روحیتونو و اینکه چه قدر شرایط سختی هستش ، کلا فقط نباید نا امید باشید باید سختی تحمل کنید چون بعدش اگه خدا بخواد وقتی به عشقتون برسین خیلی زندگی شیرین میشه براتون .
من خودم با شرایطی که دارم دلم میخواد برم جلو برای ازدواج ولی بزرگترین مانع ترس از آینده مبهم هستش ، از نظر مالی اینکه چی میخواد بشه ، اینکه آینده شغلیم متزلزله به نظر من کلا ازدواج بخاطر شرایط سخت مالی جامعه سخت شده . یه مساله دیگه هم که من باهاش درگیرم اینه که نه شنیدن برام سخته ، با اینکه میدونم وقتی دختری بهت نه میگه باید به انتخابش احترام گذاشت و این دلیل نیست که من مشکلی دارم که بهم نه گفته ، ولی برای من سخته .
یکی دو تا دوست صمیمی هم دارم اونا برا این ازدواج نمیکنن چون که نمیتونن دختر بازیو بزارن کنار ، میگن بازم دلمون یه نفر جدید میخواد .
یکی دیگه از دوستام هست که میگه وقتی بخوام با دوست دخترم ازدواج کنم خانواده هارو درگیر میکنیم ، فلن نمیخوام درگیر این مسائل بشم .
کلا هر کی یه شرایطی داره دیگه ، ولی این فازی که مثل ماها هستن و هیچکس نیست پیششون خیلی سخته . امیدوارم خدا یه کاری کنه
آرزوی سلامتی و شادی میکنم برات

علاقه مندی ها (Bookmarks)