به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 38

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 26 فروردین 94 [ 01:39]
    سطح
    11
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 11
    Overall activity: 4.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class31 days registered500 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 52 در 22 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط يه دختر سرگردان نمایش پست ها
    مرسي اقاي دير وهاب .. سعي ميکنم توي سال جديد اين پيشنهاد شما رو روش فکر کنم و ببينم چه کار ميشه کرد.. اين اقا خيلي با شخصيت و هميشه با احترام برخورد ميکنه و يه بارم توي راه پله ها اتفاقي ديدمش با لبخند بهم شلام کرد و بعدش ام با اين که موقع رفتن بود و کار تعطيل بود و ميتونست راحت بره خونه اشون.. الکي وايستاد دم در .. و تک تک بچه ها انگشت زدن و موقع خروچ چون اون دقيقا کنار در وايستاده بود از اونم خداجافظي کردن و تا نوبت من رسيد و وقتي داشتم از کنارش رد ميشدم گفتم خداحافظ و اون دوباره با لبخند گفت خسته نباشيد و خداحافظ و منم سرم زير بود که شنيدم يکي از دوستاش که بيرون بود با خنده صداش زد بيا ديگه ديوانه امون کردي.... اون لحظه خنده ام گرفت و رفتم ..... همش حس ميکنم دوستم داره.. هر وقت مياد توي واحد خيلي با همه مهربون برخورد ميکنه... من هم ته دلم خوشم مياد ازش ولي اصلا نه بلدم و نه دوست دارم کاري کنم...خانم شميم بهار از خوندن تايپيک شما هم کلي خوشحال شدم از اين که نوشتين تونستين راحت به دوستاي متاهل اتون بگين ... ار اين که شرايط مشابه اي داريم و ار اين که اين قد خوب حالمو درک کردين... من ميدونم پسرها هم خيلي گناه دارن و کلي مسوليت و سختي هست توي مسير رسيدن به دختر مورد علاقه اشون ... ولي دخترها هم اين جور وقت ها کاملا دستشون بسته استوو پسر ميتونه مردونه بياد حرف دلش بزنه اما دختر نميتونه هم بنا بر ذات دخترونه اش و هم بنا به عرف... من دلم ميخواد مجترمانه ازم تقاضاي ازدواج بشه .. نه اين که خودم رو به اب و اتيش بزنم.. ازدواج به هر قيمتي اصلا دوست ندارم... کاش همه چي سر جاش بود و مطابق طبيعت ولي خان شميم بهار راست ميگي و ظاهرااا بايد ما ها تغيير کنيم هر چند ناخوشايند
    اصلا فکر نکنيد خودتون رو به آب و آتيش بزنيد مثال هايي هم که زدم برات معنيش اين نيست که شما ازش خواستگاري کني . با اين نمونه هايي که فرمودي پسرايي که من ميشناسم اون آقا دلش پيشت گيره و فقط نياز به يه کم توجه شما داره براي درخواستش . فرهنگ و زمونه الان عوض شده اون آقا شايد خيلي سادس و پيش خودش يه فکرايي داره .شايد براش با توجه به برحورد شما خيلي دست نيافتني هستي و در حد يک رويا و آرزو براش هست نيازه شما با رفتارت به ايشون
    در مورد خودت اعتماد به نفس بدي يه کم دلش قرص بشه و بيشتر گير کنه .آحر حرفشو ميزنه. ايشون هم ازت خواستگاري میکنه يه خواهش ازت ميکنم من حال اون پسر رو درک ميکنم بلایی که سر من اومده شما سر اون آقا نیار پس جان هرکسي دوس داري با توجه به تمايل خودت هم نزار براش يه آرزوي دست نيافتني بموني و بعدا حسرتشو بخوري بزار براش آرزویی باشی که باید برات تلاش کنه تا بهت برسه
    نقل قول نوشته اصلی توسط شیدا نمایش پست ها
    اگر تا این حد موضوع آشکار هست و همکارانتون هم متوجه شدند (منظورم این هست که شما اشتباه متوجه نشدید)،
    شاید بد نباشه از رییستون که خانم هستند کمک بگیرید.
    این کار درست نیست به نظرم هم شخصیت دختر خانوم پایین میاد هم پسر پر رو میشه (ببخشید اصطلاحی دیگه به ذهنم نرسید) باید بهش بفهمونه تلاش کنه به نتایج خوبی خواهد رسید
    ویرایش توسط Maxpayne : جمعه 29 اسفند 93 در ساعت 00:46

2. 2 کاربر از پست مفید Maxpayne تشکرکرده اند .

danger (جمعه 29 اسفند 93), اقای نجار (جمعه 29 اسفند 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)