آتش بس
سلام عیدتون مبارک ......
خب پس همسرت تیکه اندازه .... زبون داره ..... خب در چه حالتی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شوخ طبعه ؟؟؟؟؟؟؟
جدیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پرخاشگره ؟؟؟؟ کینه داره ؟؟؟؟؟
اونچه که من از پست شما خوندم این عادت از مجردی با خودش آورده و با خانواده خودشم همین رفتار داشته ......
اگه از رو کینه و خورد کردن شما باشه به قول مصباح گرامی مضره و باید جلو گیری بشه و مشاوره هم لازمه ...
ولی اگه در هنگام شکر خوردن و تیکه انداختن نگاه مهربان و طبع شوخی در لحن دارن جای نگرانی نیست و بهتر بگم الگوی رفتاری ایشون به اینگونست و خیلی هم سخت میشه تغییر ش داد .
میشه جهتشو بهتر کرد . در مقابل شوخی های زننده عکس العمل نشون نده از دل ناراحت نشو ولی درچهره خودتو ناراحت بگیر و بی اعتنایی کن تا متوجه اشتباهش بشه .
منظورم اینکه طوری با جایزه دادن و رو دادن و اخم کردن و محروم کردن محبت به رفتار های ایشون جهت بده .
سوال ......
ببخش .. همسرت عادت داره رو خرابه های دل شما در جلوی دیگران خونه بسازه .......
با خورد کردن شما جلوی دیگران افتخار کسب کنه ؟ ......چقدر جلو آشنا و خانواده وفامیل بخصوص فامیل خودش برات احترام قائل ؟؟؟؟؟؟
در طول روز در قسمتی از شب قبل از خواب کامل یه زمانی در زندگی زن و شوهرا هست که با هم خلوت میکنند با هم صحبت های خیلی جدی جدی میکنند به هم فکر میکنند. از حالشون از برنامه فرداشون از آیندشون از آلبوم عکسهاشون از خاطراتشون حرف میزنند .........
اون لحظه بی شک در مکان و زمانی خاص در زندگی شما هم هست پیداش کن و با همسرت صحبت کن..........از زبان چهار سال پیش باهاش صحبت کن و ازش بخواه فقط بهت پاسخ زبونی نده عمل کنه......
یه جایی مصباح الهدی گرامی بهم گفت زن و شوهرا مسیر زندگی هم با بله گفتنشون انتخاب میکنند . پس بهش بگو این مسیری که برات انتخاب کرده منظره قشنگی تو زندگیت نداره .......
اما خودت ..... آستانه تحملتو ببر بالاتر ... زن کانون احساس ولی احساسی نباش ..... هرچی بیشتر خودتو ناراحت بگیری بیشتر بهت آسیب خواهد زد و لطمه خواهی خورد ..
سعی کن باهاش همراه شی نه به صورت لج بازی به صورت عاشقانه . وارد بازیش شو . تو بازی ذهنیش باهاش بخند ازش بخواه دستتو بگیره ولی جهت تو تعیین کن .....
3 تا 6 سال دوره حساسیه مواظب سرد شدن های بیمورد باش . مراقب افکار غلط و مخرب در ذهنت باش . کمی سرد شدی دیگه شوخی هاش برات خندده دار نیست برا همین خسته شدی ... مشکلتو اینه عشقت فروکش کرده.همسرت تغییر نکرده این تویی که تغییر کردی .... شاید من اشتباه میکنم که 100% همینطوره ولی در این حرف تامل کن .
من طعم زبون خوردن چشیدم میدونم خیلی درد داره و هرگز نمیشه مثل اون بود ولی سعی کردم یاد بگیرم .... و آستانمو بالاببرم ..... اعتماد به نفسمو بالا ببرم .....
عیدتون مبارک

علاقه مندی ها (Bookmarks)