با سلام
ممنوم جویا جان بله شما درست میفرمایید
اخه خانواده و اطرافیان چقدر بی ملاحظه میتونند باشند و ندون که من به خاطر چی دارم از درون از بین میرم و همشون به فکر خودشون باشین خودتون باشید چه عکس العملی دارید
- - - Updated - - -
ممنونم ولی وقتی میبینم همه دوستام و اطرافیان هم سنم همه خوشبخت شدن و خونه زندگی موفق دارن خوب هر کی باشه همین حس بدبختیو فلاکت دست نمیده
چجوری باید رو این موضوع فکر کنم داداش؟
- - - Updated - - -
بسیار سپاسگزارم بله سخت گیرشدم به شدت
همش میگم نکنه اینم مثل اون باشه
تو فامیل ما خودم دیدم بین خانما فقط مسخره و غیبت رواجه کمک و راهنمایی از دستشون برنماید
همین مورد قبلی یاد میاد هیشکی نگفت بده میگفتن خوبه زود عروسی کن تمومش کن بره ولی الان مادرم بعد این همه بلا که سرم اومده موقع دعوا و بگو مگو باهاش میگه اون چه زنی بود گرفته بودی لاغر مردنی و زشتو دهاتی بد اخلاقو همه خواهرات و فامیلت پشت سرت مسخره میکردن اون زنتو و زن گرفتنتو(البته انصافا ایراداشون بیشترشون درسته ولی فکر میکرم ایشون منو دوست دارن این مهمه فقط منم دوسشون داشتم ولی بعد دیدم کلا عوض شدن)
میگم بابا من که کور بودم به اصرار شما خاستم ازدواج کنم چرا ایراداشو نگفتین الان میگین؟پس وظیفه خواهری و مادر چی میشه اونا که تجربیاتشون بیشر از من بود
این چه مادر و خواهریه که من دارم فقط بلند پشت سر غیبت کنند مسخره کنن؟
- - - Updated - - -
ممنونم از امیدی که میدین
عزیزم الان من ازدواج کنم حالا پیدا کنم با این روحیه که برام موندم تو 37-38 سالگی به دارم میتونم بشم؟بچه سالم میشه ؟میتونم با همسرم ابراز محبت و عشق بکنم؟
من الان میخام فقط انسان باشه و منظقی باشه و موقعیت منو درک کنه و تو سالهای اول منو خوب کمک و همایت کنه چون ممکنه اوایلش اونی نباشم اونی که میخاد( البته بعدش هم چندان مطمین نیستم)
ببینید تو رو خدا من چجوری ادمی شدم شما باشید و اگه دختر باشین میتونید با همچین ادمی ازدواج کنید؟
- - - Updated - - -
سپید خانوم شما دیدگاه تون به ازودواج فکر میکنید ؟
فکر نمیکنید خیلی دیر شده براتون؟ از آینده ترسی ندارید؟
چجوری خودتونو قانعمیکنید و امیدوار میشید؟

و از مادر و خواهرت همفکری
. اول که فکر کردم خانمه یه خورده نگران شدم دیدم نوشته پیمان جا خوردم یه کم زوده برا ازدواج برادر من جای ناراحتی نیست .خانمم بودی هنوز دیر نبود ..... 

علاقه مندی ها (Bookmarks)