به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 29

Hybrid View

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 15 فروردین 96 [ 14:28]
    سطح
    52
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 91
    Overall activity: 79.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    305

تشکرشده 406 در 145 پست

Array
    جناب lumix شما خودتون فرد مذهبي هستين يا اين خانوم مذهبي ان؟
    راستش من بر اساس صحبت هاي شما اين برداشت رو نكردم! هم اينكه گفتين اين خانوم با فرد ديگه اي يه مدت ارتباط داشتن و هم اينكه خودتون رو با توجه به شرايط مي خواين بهشون نزديك كنين. من بر اساس گفتار شما به اين نتيجه رسيدم كه اين راه حل رو بدم. ضمن اينكه من هم يه دختر ٢٠ ساله نيستم كه تصور كنين به دنبال صحنه هاي رمانتيكم! من هم ٢٦ سالمه و اتفاقا تحصيل كرده ام. بنابراين با توجه به شرايطي مشابه شرايط خودم به شما پيشنهاد دادم. اگه از من بپرسين من ميگم اصلا از مردي كه عرضه بيان خواسته ش رو نداره خوشم نمياد! من يه بار به خواهر شما جوابم رو دادم بنابراين دوباره فرستادنشون اشتباهه! هرچند من الان شرايط شما رو درك مي كنم كه با توجه به عقلاني بودن ترجيح ميدين از راه درست كه همون خونواده ها هستن اقدام كنين. ولي من توى اين سن به دنبال اين همه عقلانيت نيستم و اين قضيه تنها باعث ميشه فاصله بيشتري رو حس كنم!
    نمي دونم تونستم منظورم رو برسونم يا نه. اما اگه تصور مي كنين رفتارهاي مذهبي گرايانه دارين من واقعا توصيه اي ندارم چون دنياي منو شما متفاوته و بهتره با روش هايي همچون روش هاي جناب خارپشت پيش برين.
    هرچند من مي دونم كه اينجا يك سايت كاملا مذهبيه ولي من هم توصيه خلاف شرعي نداشتم و راه حلم يك راه براي درخواست ازدواجه كه بخشي از جامعه به اين روش پيش ميرن و الزاما هم طلاق نميگيرن!

نقل قول نوشته اصلی توسط lumix نمایش پست ها
    ممنون ستاره خانم از نظر خوبتون .توی اینده نزدیک حتما همین کاری رو که میگید انجام میدم.و توپ رو میندازم تو .زمینش تا ببینیم خدا چی میخاد.البته شاید هم تا از تمایلش مطمین نشدم بندازمش عقب و اگه حس کردم که تمایل داره ازش درخواست کردم.و گرنه اصلا ازش درخواست نمیکنم. فقط با رفتارم و محبت کردن سعی میکنم بگذرونم.من عجله ای ندارم. و منتظر فرصت میشینم اگه احساس کنم نتیجه مثبتی میگیرم میرم جلو و گرنه اشتباهه که با پافشاری بخام نظرمثبتشو .بگیرم.این طوری نیست به نظرتون؟؟

من اصلا موافق نيستم كه اين قضيه رو كش دار كنين. بهتره كه يك بار كاملا صريح درخواستتون رو بيان كنين و حتما براي دريافت جواب زمان تعيين كنين. اگه خانم هم اصرار داشتن كه همون لحظه جواب منفي بدن باز بگين كه بعد از مثلا يك ماه دوباره ازشون جواب مي خواين و اگه جوابشون منفي بود ديگه مزاحمشون نخواهيد شد.
    چرا اين روش؟ اول اينكه دادن اين زمان حتما ايشون رو وادار به فكر كردن به شما مي كنه حتي شده به صورت گذرا. و دوم اينكه وقتي ايشون مطمئن باشن بعد از يك ماه و جواب منفي ديگه خبري از شما نميشه، قطعي ترين جواب رو به شما خواهند داد و ديگه نمي تونين اون رو به حساب ناز كردن بذارين.
    اجازه بدين همينجا يه رازي رو هم باهاتون درميون بذارم كه چرا ميگم قضيه رو كشدار نكنين. همين الان كه من دارم براي شما اين متن رو مي نويسم مواردي هستن كه توي بك گراند ذهني من موندن و با اينكه ديگه اقدام جدي براي بيان درخواستشون نكردن ولي من همچنان مي دونم كه منتظر اشاره اى از جانب من هستن. ولي من هيچ وقت به سراغ اونها نخواهم رفت با اينكه ممكنه موارد مناسبي باشن. چرا؟ چون اونها الان يه جور حكم پس انداز رو براي من دارن و من ته ذهنم اين هست كه اگه زماني از همه نااميد شدم پس فلاني هست! هرچند كه باز هم هيچ وقت سراغش نخواهم رفت چون لحظه اي كه تصميم مي گيرم بهش فكر كنم ميگم من چقدر بدبخت شدم كه بايد به مواردي كه قبلا جواب رد دادم فكر كنم!
    متوجه شدين؟ خودتون رو به شكل پس انداز براي كسي نگه ندارين چون نه تنها جواب مثبت نمي گيرين بلكه عزت نفستون زير سوال ميره.
    اميدوارم تونسته باشم كمكي كنم و شما هم بهترين تصميم رو بگيرين.

2. 6 کاربر از پست مفید setare_000 تشکرکرده اند .

maryam240 (شنبه 30 خرداد 94), meysamm (جمعه 07 فروردین 94), فدایی یار (جمعه 07 فروردین 94), مهدی سبز95 (شنبه 08 فروردین 94), آنیتا123 (یکشنبه 09 فروردین 94), اثر راشومون (شنبه 08 فروردین 94)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)