به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 61 تا 67 , از مجموع 67

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 24 بهمن 94 [ 17:27]
    سطح
    26
    Level completed: 15%, Points required for next Level: 85
    Overall activity: 4.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered1000 Experience Points
    تشکرها
    116

تشکرشده 115 در 31 پست

Array
    دلسا جان سلام
    سال نو مبارک
    تو چرا اینقدر از خودت ناامیدی؟!!!!!!!!!!!!! بابا با این انرژی منفی ای که شما داری میخوای چیه زندگیت بهتر بشه عزیزم؟
    تو تاپیکت همینجور انرژی منفی موج میزنه دیگه چه برسه به خودت؟ یعنی چی هیچی تغییر نکرده بیام چیکارو این حرفا.....
    بابا یکم به خودت بیا.یکم حال درونیتو بهتر کن..ببین تا تو تغییر نکنی هیچی عوض نمیشه هیچییییییییی.
    میخوای همش نقش قربانیو آدم مظلومو بازی کنی که چی بشه؟ زندگیت درست بشه؟ مادر خوبی بشی یا عروس خوب یا همسر
    خوب؟
    به نظر من که اینطوری هیچ کدوم از اونا نمیشی.میدونی چرا؟؟ چون نمیخوای که بشی....
    مگه دختر گل چند بار میخوای عمر کنی که اینطوری داری هدرش میدی؟ نکنه به این حرفا اعتقاد داری که با احضار روح
    میری به زندگیای قبلیت؟ یه بار دلسایی، یه بار یه کشاورزی ، یه بار چی و......ول کن این حرفا رو تو فقط دلسایی و فقط یک
    بار زندگی می کنی.فقط یک بار...
    دلسا لطفا به خودت بیا ،یکم این انرژی ها رو از خودت دور کن ولی اینبار نه به خاطر یکی دیگه فقط بخاطر خودت... برا دل
    خودت اینبار بخواه که درستش کنی...یکم شاد باش. بذار این شادی توی وجودت نهادینه بشه.بذار از عمق قلبت احساسش کنی تا
    بتونی بقیه رو ازش بهره مند کنی.دلسا راجع به انرژی آدما چیزی شنیدی؟میگن آدما اطراف خودشون یه هاله ای از انرژی
    دارن که با وجود اون دافعه و جاذبه دارن.هرچی انری منفی وجودت بیشتر باشه دافعه اون هاله انرژی بالاتر میره و آدما رو از
    اطراف خودت دورتر میکنی...خوب بهش دقت کن دلسا لطفا...
    دلسا بیا باهم یکم تمرین انجام بدیم.مطمئن توی روحیه ات تاثیر میذاره...
    - از خدا تشکر کن. صبح که از خواب بلند میشی از خدا تشکر کن که یه روز دیگه رو نشونت داده. دو دقیقه بعدش تشکر کن
    که میتونی نور خورشید رو ببینی.بعد تشکر کن که میتونی رو پاهات راه بری.بعد بخاطر اینکه دستات سالمن.بعد......
    دیدی چه راحت بود؟تو برای چی داری زندگی میکنی؟برای اینکه این همه نعمت داری...یه بار اینکارو بکن ببین چقدر حالت
    خوب میشه.

• صبح که از خواب پا میشی با انرژی سلام و صبح بخیر بگو.لطفا به این کار نداشته باش که برای چی اینکارو بکنم؟

هیچ کس از من خوشش نمیاد و .. فقط برای دل خودت ..یه بار انرژی داشته باش ببین زندگیت چه تغییری میکنه.

سعی کن اون رو در طول روز حفظ کنی.
    - صبح که پامیشی برو یه دوش بگیر و سعی کن همه ناراحتیاتو بدی آب همراه خودش ببره.آب پاک و زلاله مطمئن
    باش اینکارو برات انجام میده.
    - بعدش برو یه لباش قشنگ تنت کن.باز نری مشکی بپوشی. برو یه لباس قرمز بردار بپوش خودت کیف کنی.لاک
    قرمز بزن.نگی حوصله ندارم هاااا.یه گیره خوشگل قرمزم به موهات بزن.خودتو آرایش کن نه برای شوهرت واسه
    خودت ....
    - بابا یه ذره کمتر بخواب .اگه قبل طلوع بیدار شی میگن انرژی محیطی اون زمان بیشتر از هرزمان دیگه ای. ازش
    استفاده کن.

- در طول روز بخند.بی دلیلم بخند.خنده که علت نداره .قرار بذار با دخترت و مادرشوهرت در روز یه مدت زمان
    خاص رو دور هم بشینین و شروع به خنده کنین.اگه به زور بخندی بعد چند دقیقه خندت واقعی میشه و واقعا
    میخندی.بذار یکم اون انرژیا ازت دور شن.با صدای بلندم بخند.خیلی باحاله من خودم امتحان کردم.
    - یه چندتا آهنگ بگیر برا خودت در طول روز هروقت احساس کردی حالت خوب نیست و ناراحتی بذار گوش کن. نه
    از اون آهنگایی که آدمو یاد بدبختیاش میندازه و باید از اول تا آخرش گریه کنی نه...آهنگای شاد که حالت برگرده
    سرجاش.
    - با حوصله و البته عشق آشپزی کن.توروخدا پیاز سرخ نکن قد یه انگشت بعد بگی حوصله نداشتم.نه همه چیزت رو
    نظم باشه.غذات رو حتما تزیین کن بذار خودت لذت ببری از اینکار و حتی غذا خوردن...
    - لازم نیست همین الان به شوهرت زنگ بزنی و براش قشنگ ترین جوک ها رو تعریف کنی و بعد بخندین.نه
    بابا...بذار اومد خونه یه فیلم طنز بذار دور همی نگا کنین اونجا کلی بخند... و شاد و با انرژی باش
    - گلدون طبیعی توی از بین بردن انرژی های منفی بسیار موثره.ازشون توی خونه ات زیاد استفاده کن.روشن کردن
    شمع و دود کردن عود هم همینطور...
    - دور و برت رو مرتب کن.نظم محیطی خیلی تو روحیه اثرگذاره....
    - داستان اون عروسی رو شنیدی که تو غذای مادرشوهرش سم میریخت تا بکشش؟ یه عروسی از دست مادرشوهرش
    خسته شده بود.رفت پیش دارو گیاهی گفت میخوام مادرشوهرمو بکشم.اون آقا بهش سمی رو داد و گفت این سم کم کم
    اثر میکنه فقط باید بهش محبت کنی تا بعدش کسی به تو شک نکنه.اون عروس اینکارو کرد.سم رو هرروز تو غذای
    مادرشوهر ریخت و بهش خیلی محبت میکرد.بعدش این محبتش واقعی شد و مادرشوهر رو مثل مادر خودش دوست
    داشت.دوباره رفت پیش داروگیاهی.گفت پادزهر اون سم رو میخوام.من مادرشوهرمو خیلی دوست دارم و نمیخوام
    بمیره.آقاهه بهش گفت من سمی بهت نداده بودم.دوای دردت رو دادم.دوای درد تو فقط محبت بود و بس...
    دوای درد شما هم فقط محبت است و بس...
    - دلسا دعا کن.نه برای خودت برای بقیه.همه رو زیر نظر بیار.مطمئن باش برات خوبی میاره.ناراحتیای خودت رو
    فراموش کن که بخوای براش دعا کن.برای ناراحتیای دیگران دعا کن.به نمازت خیلی اهمیت بده و همینطور به خوندن
    قرآن.سوره یس فراموشت نشه.هرروز بخون.
    دلسا خواهر گلم اینا تجربه بود.لطفا عمل کن.همین فردا اینکارا رو بکن.اگه دیدی حالت بهتره بکنش یه هفته.اگه دیدی
    اینقدر خوبه بکنش یک ماه.ممکنه دوباره برگردی به حالت قبلی.ولی مقاومت کن.مقاومت.... دوباره برگرد به اون
    حال احوال.ببین این انرژیا از بین که بره جاشو جاذبه پر میکنه.اینو مطمئن باش...
    منتظر خبرهای خوبت هستم...بذار حال خودت خوب بشه قبل هرچیز لطفا

2. 2 کاربر از پست مفید nazi1371 تشکرکرده اند .

veis (یکشنبه 16 فروردین 94), خیال تو (سه شنبه 11 فروردین 94)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)