مرسي نجمه جان از راهنماييت
فقط با توجه به اينكه بعضي اوقات از من ميپرسه كه نظر تو چيه و به نظر تو الان چيكار كنيم
من بايد چه جوابي بهش بدم؟!
ضمنا اينكه ما تقريبا هر روز همديگه رو ميبينيم و توي عيد كه روزي ١٠-١٥ ساعت با هم هستيم
و تماس هم زياد داريم
چطور بايد بكشم كنار؟!
اينكه تماس هامونو كم كنم يكهو با توجه به اينكه خيلي هم مغرور و غد هست باعث سرد شدن رابطمون نميشه؟!
و اينكه دفعه اخري كه باهاش بهم زدم و برگشتيم به هم كلي باهام دعوا كرد و گفت اين دفعه اولت نيست كه اين اداها رو در مياري ولي اميدوارم دفعه اخرت باشه چون من يك بار ديگه ازين اداها در بياري نميبخشمت😞
- - - Updated - - -
كاملا درسته سو گند جان
من اشتباهات زيادي كردم ولي ميخوام بدونم با همه اين اوصاف
الان بايد چطوري برخورد كنم؟؟
صحبت كنم؟؟
بدون صحبت كم كم جداشم؟!
اگه پست هايي كه به بچه ها ج دادم رو بخونين متوجه شرايطم ميشين
بازم متشكرم از راهنماييات خانم گل 💐
- - - Updated - - -
ستاره جان كاملا درسته
راحت بهت بگم كه ميدونم خودم گند زدم
انقدر تو رابطه فوق العاده بودم كه فك كرده يه خبري هست
من سن زيادي ندارم. تعريف از خودم نباشه همه بهم ميگن كه از نظر ظاهري هيچ نقصي نداري، موقعيت خانواده و ازدواجم هم عالي هست
نميدونم چرا انقدر احمقانه دلبسته شدم و به قول دوستان خودمو سنگ رو يخ كردم
اين اقا تا قبل اينكه من درخواست ازدواجشو قبول كنم به هر راهي منو راضي نگه ميداشت و وقتي بحثمون ميشد و قهر ميكردم كلي عذرخواهي ميكرد و ميگفت درسته كه اخلاقم خوب نيست ولي تلاشمو ميكنم كه خودمو عوض كنم
كاملا درسته من زندگي ميخوام كه همسرم واقعا قدرمو بدونه ادامه رابطه به اين صورت اصلا فايده نداره
ميشه لطفا راهنماييم كنين كه چطور بايد دقيقا برخورد كنم؟!
مستقيما باهاش صحبت كنم؟! اگر اره چي بايد بهش بگم؟؟
اگر بايد با رفتارام بهش بفهمونم چي؟؟ چطور برخورد كنم؟؟
ما تقريبا هر روز همو ميبينيم و روزي ١٠-١٥ ساعت با هم هستيم
بايد با چه سياستي رابطمو كم كنم؟؟
- - - Updated - - -
يه نكته ديگه هم اضافه كنم اينكه روزايي كه من مثلا ازش دلخورم و بهش كم محلي ميكنم اصلا اينجوري نيست كه بياد سمت من و از دلم در بياره و...
ولي در عوضش خودشو تو خونه حبس ميكنه، از صبح تا شب لب به غذا نميزنه، و همش ميخوابه ، قيافش انگار بي خانمان ها ميشه...
معمولا تو اين شرايط من كه حالشو ميبينم دلم ميسوزه و ميرم سمتش
شك ندارم كه خيلي دوسم داره ولي واقعا غد هست

علاقه مندی ها (Bookmarks)