نقل قول نوشته اصلی توسط setare_000 نمایش پست ها
خيلي خوشحالم از اينكه شرايط رابطه رو جور ديگه اي هم تجربه كردي. مي بيني تا زماني كه خودت بودي، چه طوري بود و الان چه طوري؟ بشين با خودت فكر كن كجاي كارو اشتباه كردي كه ورقو برگردوندي؟ اگه فلان كارو مي كرد عكس العملت چي بود و الان چي شده؟ تو خودت الان واسه خودت بهترين مشاوري!

روزي ١٠-١٥ ساعت؟؟؟ پس دقيقا كي به هم فرصت فكر كردن مي دين؟! تو كه ايشون رو با حضور خوت خفه كردي!
مي دونم با هم بودن خوبه، خوش مي گذره، ولي بايد يه وقتي هم واسه فكر كردن داشته باشه يا نه؟ خودت چي اصلا؟! آخه مگه زندگي فقط همين چندتا لحظه ايه كه با هم خوب و خوشين؟! شما الان مي خواين يه تصميم مهم براي تمام عمرتون بگيرين. آخه اين طوري؟!!

با توجه به پستى كه گذاشتي من هم موافق نيستم كه يك باره عقب بكشي. بايد كم كم فاصله ايجاد كني و به خودت و ايشون فرصت فكر كردن بدى.
فاصله گرفتن اصلا نيازي به داد و دعوا نداره! نياز به سياست داره! اين طوري:
١) عزيزم امروز بايد برم فلان دوستم رو ببينم حال خوشي نداره نياز به حضورم داره تا با هم يكم حرف بزنيم. انشاالله فردا همو مي بينيم.
٢) عزيزم امروز بايد با اكيپ دوستام برم بيرون.
٣) عزيزم امروز رو بايد با مامان اينا باشم.
٤) عزيزم امروز مامانم يه عالمه كار داره بذار كمكش كنم عصري مي ريم بيرون.
اگه يادت بياد اينا اون اوايل رابطه بودن! اون موقع هنوز زيادي وابسته نبودي و به اندازه كافي مستقل عمل مي كردي. اون موقع كه هنوز از حضورت خفه نشده بود ...
اصلا شما ازدواج هم كه كردين بعدش هم نبايد انقدر به هم متصل باشين! اين نسخه رو براي همه زندگيت داشته باش: دور باش و جذاب!

توي اين فاصله اي كه ايجاد كردي ازش بخواه كه وقت بذاره بره پيش مشاور. و حتي اگه شده اين كار رو فقط به خاطر تو شروع كنه. كم كم جلسات رو هم دو نفره كنين. يا حتي شايد بد نباشه جلسه اول رو با هم برين.

ته حرفام اينم بايد بگم؛
از انتخابت مطمئني؟ ببين اين كه شما با هم لحظه هاى عالي دارين اصلا پشتوانه خوبي براي زندگي نيست. تو تمام زمان هايي كه به خودت هم داري مي دي بشين فكر كن. يه ليست از بدي هاش بنويس. بايد بتوني بنويسي. چون هيييييييچ آدمي كامل نيست، هر چي ليستت پرتر باشه نشون ميده كه بهتر شناختيش!
حالا بشين فكر كن هر كدوم از اين اخلاق هاي بدش تا كجا مي تونه پيش بره؟ تو تا كجاش مي توني مقاومت كني؟ اگه يه روزي به اندازه امروزت دوسش نداشته باشي، بازم مي توني اين اخلاقا رو تحمل كني؟
به همه اين سوالا جواب بده و با خودت اين جمله رو تكرار كن: هدف به هم رسيدن نيست! هدف انتخاب درسته ...

اين جمله ت هم درست نيست كه اگه كسي به راحتي به دلت نميشينه پس هركي نشست بايد باهاش ازدواج كني! كلا فكر كنم خيلي از دخترا اين طوري باشن كه به راحتي كسي رو نمي پسندن مگه دخترايي كه روابطشون با جنس مقابل كاملا محدود باشه. ولي مطمئن باش باز هم كيس هايي پيدا ميشن كه به دلت بشينن منتها بايد همه چيز رو بسنجي.

و در آخر امان از خواهر شوهر ولي تو باهاش خوب باش
مرسي ستاره جان راهنماييات عالي هستن
كار ميكنم رو خودم حتماً 😊💐

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط شیدا. نمایش پست ها
مهرناز خانم

از دید خودت به مشکل اون آقا نگاه می کنی.

من خوبم، خوشگلم، پولدارم، دوسش دارم، اجتماعیم، متین و مودبم، ... چرا تو ازدواج با من تردید داره؟
با فکر و نگرش خودت، به خودت نگاه می کنی و فکر می کنی این دختر (من) که مشکلی نداره. چرا نمی خوادش؟
سهم اون را هم داری خودت تصمیم می گیری.

ولی هر کس برای تصمیم گیری، خودش باید به نتیجه نهایی برسه. با فکر خودش، با معیارها و نگرش و نگاهی که خودش داره.
این فرایند توی ذهن هر کس متفاوته.

خواستگار قبلیت یادته؟ از نگاه اون آدم، اون همه چیزش خوب بود و دلیلی نداشت تو بهش نه بگی.
وقتی با فکر خودش جای تو تصمیم می گرفت، نمی فهمید چرا می گی "نه".

به نظر شما عجیبه که دخترخاله اش براش تصمیم بگیره یا حرف خواهرش را قبول کنه یا ....
ولی فعلا اون داره این کار را می کنه. چراش مهم نیست. عوض کردن فکرش هم کار شما نیست.

قبول کن که نتونسته به تصمیم نهایی در مورد تو برسه. پس ولش کن.
مث خواستگار قبلیت که گریه می کرد و تو چندشت می شد و بیشتر ازش بدت می اومد، اینقدر توی دست و بالش نباش که بیشتر ازت زده بشه.

خودت هم تو تاپیکهای قبلیت کمی شک داشتی
بخاطر خساستش و چاقیش
بخاطر این که از قد شما راضی نیست و صحبت از گزینه های قد بلند دیگه می کنه

یک کلام
رهاش کنی راحت تری و با عزت تر.
بذار خودش به نتیجه برسه. مجبورش نکن.
شيدا جون مرسي از توجهت
باور كن اين حرفا رو بارها از زبون خودش شنيدم كه تو بي نقصي و من جواب كدوم كار خوبمو از خدا گرفتم كه تورو نصيبم كرده
من هيچ وقت خودمو نچسبوندم بهش
فقط يه بار چون خودم با حالت ناراحتي و بدون اينكه اجازه بدم كلامي بگه باهاش بهم زدم بهش برگشتم

ولي با اين صحبتت موافق هستم كه به حال خودش بذارمش تا با خودش كنار بياد
ولي ميدونم كه خيلي بهم وابستست اين دو روزي كه بچه ها گفتن ازش دوري كن منم بي توجهي كردم بهش و نرفتم ببينمش
٢ روز كامل خودشو تو خونه حبس كرده بود و حتي ١٣ بدر نرفته بود
امشب رفتم يه سر پيشش بهتر شد يكم

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط آی تک نمایش پست ها
سلام

واقعا درسته که میگن مهم ترین معیار و امتیاز واسه یه مرد استقلال فکریه.این آقا استقلال فکری نداره

من خودم خواهر شوهر هستم ولی در کل تو فرهنگایی مثل فرهنگ ما ایرانیا کلا خواهر شوهر و دختر خاله و بقیه خانمهای شادوماد یه حس حسادتی نسبت به عروس خانم دارند مخصوصا اینکه اون عروس خانم واجد یه سری ویژگی های خوبی باشه که اون خانما ندارن(مثل زیبایی،تحصیلات عالی و...). طوریکه دوس ندارن یه خانم همه چی تموم وارد فامیلشون بشه چون از حسادت به حالت انفجار درمیان
ايتك جان متاسفانه منم همين فكرو ميكنم
ولي باورم نميشه
چون من واقعا دوسشون دارم
و بهتر از من ديگه عروس پيدا نخواهند كرد😊
من اصلا از اين ادمايي نيستم كه بخوام شوهرمو فقط مال خودم كنم
حتي يكي از ويژگيهاي خوبشو خوش رفتاريش با خونوادش ميدونم
ديگه ولله نميدونم چي بگم
هر چي قسمت باشه