بتی عزیز سلام
من اصلا متوجه نمیشم که چطور جلو خانواده همسرتون باهم دعوا کردین؟؟و بعدهم توقع داشتین که خانوادش جانب شمارو بگیرن؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تحت هیچ شرایطی پیش بقیه با هم بحث نکنید حتی پیش مادر خودت . تو که اخلاق مادشوهرتو میدونی چرا پیشش بحث میکنی آخه ؟ حتی اگه با هم قهرهم هستین باید جلو اونا خودتونو خوب و خوشبخت نشون بدین . چرا رابطتو کم نمیکنی با خونوادش ؟ وقتی حتی پیش اونا باهم دعواهم میکنین این یعنی که خیلی با هم راحتین و بدون رودربایسی. سعی کن حریمهارو خفظ کنی عزیزم .
ببین من خانواده شوهرم همیشه از عروس بزرگشون اه و ناله دارن که خوب نیست و پسرمونو اذیت میکنه .ولی باید باشی و ببینیشون من 3 ساله عروسشونم تا حالا اخم ندیدم بهم بکنن اصلا شک دارم میگن باهم مشکل دارن . اینقدرم تو جمع با هم خوبن همدیگرو با الفاظ سلطانم و ... صدا میکنن (البته تائید نمیکنم این مدل حرف زدنو )میخوام بگم پیش بقیه خودشونو خوب نشون میدن یه درصد دشمن شاد نمیکنن خودشونو.

ببین میدونم سخته ولی سعی کن خیلی به حرفا و رفتارای مادرشوهرت دقت نکنی . بزار هرچی میخواد بگه .یه گوشت در باشه یکیش دروازه . من اینقدر خودخوری کردم و حرص خوردم الان به این نتیجه رسیدم اون که درست شدنی نیست بعد 57 سال . پس من باید رو خودم کار کنم. الان اصلا سعی میکنم بحثی پیش نیاد بخوام باهاش هم صحبت شم خیلی معمولی در حد بله - نه- ممنون -قوربون شما
زود حرف و تموم میکنم و سر خودمو گرم میکنم . وقتی هم بهت توهین میکنه، لبخند بزن و خودتو بزن به نشنیدن و سرخودتو با کارای دیگه گرم کن .امتحان کن ضرر نمیکنی
تصمیم شوهرتم فعلا قبول کن تا اتیشش بخوابه با گذر زمان خوب میشه و به بهانه هایی مثل اعیاد و روزای خاص میاد خونتون نگران نباش عزیزم.سعی کن با محبت شوهرتو جذب کنی و محیط خونه رو براش اروم و شاد کن که پابند خونه زندگیش بشه . سعی کن هفته ای یکبار برین خونه همسرت و خیلی هم محترمانه حد و حدووداشونو مشخص کن.نکنه باهم زندگی میکننین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟