نوشته اصلی توسط
hvldk
محشاد فقط یه چیزی بهت بگم اونم این که این آخره همه چیز نیست! حالا حالا ها تو فراز و نشیب زندگی میوفتی و کلی تجربه کسب میکنی
من خودم تازه از بحران عاطفی دارم میام بیرون , وقتی تو بهران بودم فک میکردم دیگه هیچ دختری مثل اون نمیشه هیچ وقت دیگه عاشق نمیشم دنیام تموم شده همه چیز دیگه مثل قبل نمیشه , ولی الان که کم کم دارم به خودم میام میبینم این عشق فقط یه تجربه بود برام و اینطوری نیست که زندگیم مابود شه یا کلا افسرده شم و... فقط یه تجربه بود با همه خوبی ها و بدی هاش
تو هم سعی کن اولا اروم باشی دوما حتما توصیه میکنم با یه مشاور حتما مشورت کنی و ببینی که حرفای یک مشاور چقدر حالتو خوب میکنه و سوما یه کتاب هست به اسم "شکست در عشق" یه جلد بنفش رنگ داره اونم بخر بخون کمک زیادی میکنه که حس ناراحتیت بره
اینو بدون که تو تا ابد قرار نیست تو این حس ناراحتی بمونی و این حسا بالاخره یه جا تموم میشن و وقتی تموم شدن میتونی واقعیتو ببینی , ببینی که این رابطه واقعا اونطور مهم هم نبود و ارزش چندانی نداشت چون اگه میخواستت حتما میومد دنبالت , ادما عوض میشن خود تو هم بری دانشگاه کلی عوض میشی حالا نمیگم طرفت عوض شده ولی سعی کن بیخیالش باشی
من خودم تا دو ماه پیش این سوالارو میکردم:
مگه ممکنه بتونم باز عاشق بشم؟! جواب بله الان میبینم که میتونم
مگه ممکنه مثل اونو پیدا کنم اون فرشته بود!! جواب بله الان میبینم که واقعا کسانی هستن که از اون حتی یه کمم بهترن!!
مگه ممکنه رابطه بعدیم اون جذابیت و شیرینی این رابطه رو داشته باشه؟! جواب بله دقیقا خواهد داشت شاید بهترم باشه!
مگه میشه حالم بهتر شه؟! جواب بله! حتی با صحبت با یه مشاور روند بهبودم خیلی سریعتر شد
و...
اینا چیزایی بود که من شدیدا نهی میکردم و تو این باور بودم که هیچ وقت دیگه عاشق نمیشه هیچ کس مثل اون نمیشه دیگه این لذت تموم شد و هیچ وقت دیگه تجربه نمیکنمش این رابطه خیلی ارزشمند بود و... و این فکرا عذابم میدادن!الان که یه کم حسم کمتر شده میتونم به رابطهم به صورت واقعی نگاه کنم و میبینم که همه نگرانیام بیخود بود
حتما اون کتابی که گفتمو بخون تاثیرش فوقولادست و حتما حتما با یه مشاور حرف بزن و ببین حالت از این رو به اون رو میشه
این راه پرپیچ و خمیه که هر شخص باید ازش عبور کنه میدونم که تو هم ازش عبور میکنی شاید یه کم سخت ولی بالاخره تو هم از این حال در میای
علاقه مندی ها (Bookmarks)