به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 58

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 15 اسفند 95 [ 04:23]
    سطح
    29
    Level completed: 8%, Points required for next Level: 139
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    55

تشکرشده 86 در 28 پست

Array
    سلام میشل. عزیزم مایوس شدن چیزی رو از پیش نمیبره.
    بخاطر نفهمیدن پستهام. میدونی آخه قبلش با خودم فکر کردم ممکنه همچین اتفاقیه بیوفته. دلیلش اینا که من خیلی کلی گفتم شاید. شاید هم نوشتارم انسجام دقیق و مفید نداشت. تقریبا میشه گفت مبهم گفتم. پس مشکل از سبک کلامه خودمه. تازه یک کوچولو سوالاتت کلی بودن.میشل وارد جزییات شو.اول برای خودت. تو یه جایی که کسی جز خدا و خودت نتونه بخونه. از هرچی که آزارت میده. من از وقتی یادمه عذاب کارهامو باخودم حمل کردم و سالها زجر کشیدم. ولی وقتی تو خلوتم جلوی خودم شکستم و حاضر شدم به خودم بگم چه کارهایی کردم خیلی حالم بهتر شد. چون باعث شد بفهمم آدم چندان بدی نیستم و میشه اشتباهات رو جبران کرد. میشل مهربون، همیشه وارد طوفان شدن ناملایماتی رو به دنبال داره. عزیزم این روند خودشناسی برای همه مثل یک طوفان میمونه منتها با شدتهای مختلف. "عزیزم فردی که وارد طوفان میشه با فردی که از طوفان خارج میشه، یکسان نیست. این معنای طوفان هست". به این دلیل که شما داری فرد فعلی رو آنالیز میکنی، جاهای خوب و بد قضیه رو میبینی حالت ثابت و پایدار نیست. میشل عزیز این روند طبیعیه زندگی افرادی هست که دچار مشکلاتی هستن. منتها من توضیح دادم این مسایل پیچیده هست ولی حاد نیست. به حرف من اعتماد کن عزیزم.
    مطمین باش اینجا خیلها هستن مشتاق دیدن لبخندت. حتی در دنیای واقعی هم همینطوره.
    و اما حال الانت.
    میشل اولین قدم برای بهبودی گرفتن جملات با بار منفی و مخرب هست. ببین سعی کن از کلمات با بار مخرب استفاده نکنی. میدونی گفتن " لب پرتگاه هستم" واقعا تو رو تا لب پرتگاه میبره؟ میدونی استناد به خاطرات تلخ و بد گذشته چه تاثیر منفی روی روحیه و افکارت داره؟ این ترس رو در وجودت به وجود میاره که دوباره گذشته اتفاق خواهد افتاد و تو عاجز از بهبودی شرایط هستی.
    دوست خوبم مد نظرت قرار بده که تو یک سال بزرگتر شدی؛ تجربه های بیشتری داری؛ تو دقیقا فرد سال گذشته نیستی. خودت هم میدونی که بعضی تحولات توفیق اجباری هستن از جمله همین رشد انسانی و کسب آگاهی. حتی اگه قراره اتفاقات سال قبل بیوفته، تو فرد سال قبل نیستی. پس ترست رو آگاهانه کنار بزار. میشل فقط آگاهی کسب نکن، از چیزایی که جمع میکنی و یاد میگیری استفاده کن.
    عزیزم؛ این روند رو نمیشه یک روزه بری. گاه سالها طول میکشه تا بتونی خودشناسی رو درست انجام بدی. پس فکر نکن که باید تحت مدت خواصی به اتمام برسه.
    برای مثال: من از 16 سال پیش در حال طی کردن این پروسه هستم. خیلی جاها کم آوردم و کنار کشیدم ولی هربار انگار چیزی من رو به خودم آورد و تو مسیرم دوباره قرار بدم. میشل خیلیا هستن که خودت بهتر میدونی چطور هستن ولی نمیفهمن که یه جای کار میلنگه. دوست خوبم اینکه تو وارد این راها شدی خودش معانی بسیار خوبی داره.
    فقط نباید مدت بهبودی رو محدود کنی، افراد و اتفاقات خوشایند باعث مقایسه بشه که تو دلسرد بشی. از جملات منفی استفاده نکن. و دلیلی برای این جمله وجود نداره که بگی من نمیتونم.
    عزیزم تو داری شخصیت خودت رو اصلاح میکنی. حداقل چیزی که در تملک خودت هست. دلیل نداره نتونی.
    دوست خوبم تا حالت بهتر بشه من به اتفاق همه دوستانم کنارت هستیم . نگران نباش
    من تلاش میکنم راحتتر و سبکتر و شفافتر بنویسم. به هرحال اگه نتونی با پستهام ارتباط برقرار کنی فایده نداره نوشتنم.
    فقط عزیزم آپ کردنتو نزار طولانی بشه. در غیاب افرادی که میدونی بودنشون خالی از لطف نیست ( دوستان خوب همدردی رو مد نظرم) اجازه میدی افکار ناخوشایند تاثیرشون بیشتر بشه.
    منتظر دیدن لبخندت هستیم.

دوسان خوبم؛ میشل رو تنها نزارید. حتی اگه نظر خاصی ندارید؛ لطفا باهاش حرف بزنید. گاهی حرفها و همدلیهای خیلی ساده بهترین تاثیر رو روی شنونده دارن. منتظر دیدن همه دوستان هستم.
    میشل ناراحن نباشیا دخی :-) ;-) تو تنها نیستی دوستم. فقط بنویس. آب با تمام محاسنش یک جا راکد بمونه میگنده؛ احساسات منفی دیگه جای خود داره.

2. 2 کاربر از پست مفید Blue friend تشکرکرده اند .

یه دختر سرگردان (دوشنبه 31 فروردین 94), میشل (دوشنبه 31 فروردین 94)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)