نوشته اصلی توسط
bb12
من با درخواست مشکلی ندارم .
ولی این فامیلمون اصلا سررشته بیشتری از شبکه نداره همش شغلهای مختلف انجام داده و توی هر جا نسبت به موقعیت اونجا کارش رو سعی کرده یاد بگیره و انجامش بده چه دو روز اونجا بخاد بمونه چه دو سه ترم بسته به این که منفعت براش داره یا نه
زندگی فامیلتون و این که چیکار می کنه به شما ربطی نداره. به اصلاح سیستم اداری و تغییر آدمها و ارشاد دیگران و آوردن همه آدمها و امور اطرافت در چارچوب مورد نظر خودت فکر نکن. به شما هیچ ربطی نداره بقیه چیکار می کنند. دنیا را هم نمی تونی تغییر بدی و مطابق روش خودت اداره کنی. پس کاری به کارشون نداشته باش. اینطوری وقت می کنی به زندگی خودت برسی. هزاران نفر هستند که بدون تخصص یا مدرک یا ... دارند کار می کنند. هزاران نفر دزدی و قاچاق و ... می کنند. هزاران نفر هم درست زندگی می کنند. به شما چه؟؟
منظور من از حرص اینه که میاد میگه فلان کارو میکنم در صورتی که بلد نیست و فقط صرفا حرفشو میزنه یا میگه فلان کارو کردم خودشو همه کاره میدونه و دسترسی به همه چیز داره .... انگار که قدرت رو دست کسی داشته باشن تو اون حال و هواست ...
بازم به شما چه. دلش می خواد. دوست داره اینطوری حرف بزنه یا زندگی کنه. می خوای وقتت و عمرت را بذاری واسه این که اونو مجبور کنی با روش مورد نظر تو رفتار کنه؟ به نظرت موفق می شی؟ به کار و زندگی خودت برس. چیکارش داری؟
حالا من برم درخواست بدم فردا میدونم میاد میگه حالا مستقیم یا غیر مستقیم که مثلا بهش حسودیم شد یا جلو پیشرفتش رو گرفتم یا مثلا بگه چرا نزاشتی من میخاستم کنترل رو بدست بگیرم انوقت بعدش ازتو هم میخاستم کمک بگیرم .... و امثال اینها
در کل برای بدست آوردن یه چیزی یه مقامی یا شهرتی یه چیزیایی یا ارزشایی رو زیر پاش له میکنه....
اینقدر وسواس نداشته باشید. موضوع را واسه خودتون پیچیده نکنید. هر کس حق داره هر جایی می خواد درخواست کار بده. مسئول اونجا هم فردی را که براش مناسب تره انتخاب می کنه. بقیه اش دیگه به شما مربوط نیست. کاری را که فکر می کنید درسته انجام بدید. حق کسی را ضایع نکنید. باعث آزار و اذیت دیگران نشید و زندگیتون را بکنید. ذهن خوانی و پیشگویی و شاخ و برگ دادن به موضوع توی ذهنتون را بذارید کنار. ببینید ایشون چقدر قشنگ تلاش می کنه برای پیش بردن خودش. از تمام توانش استفاده می کنه. از شما راهنمایی و کمک می گیره و سعی می کنه تو کارش موفق باشه و خودش را نشون بده.
یه سره غر زدن و ناله کردن و مشکلاتمون را به زمین و زمان نسبت دادن ما را به جایی نمی رسونه.
نمیدونم موندم چیکار کنم
بیشتر این کار جنبه تجربی داره برام یعنی کسب تجربه خواهم داشت اگه بگن کمکمون کن در مورد شبکه
می ترسی بری جلو، دنبال بهانه می گردی. دوست و فامیل و ... همه را مقصر می کنی که خودت را راضی کنی.
از همین آشناتون یاد بگیر که چقدر با انگیزه و پر تلاشه. جنبه ی مثبت کارش را ببین.
موفق باشید
اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
مادر ترزا
علاقه مندی ها (Bookmarks)