ساشای عزیزم من همیشه موضوعاتت رو میخوندم
عزیزم اینطور که معلومه این آقا خیلی به دلت نشسته و دوست داری زودتر رسمی بشه همه چیز و ترس داری از بهم خوردن نامزدی .. منم شرایط تورو تجربه کردم عزیزم .. اما عجله نکن .. همه چیز خوب پیش میره مطمئناً ..
عزیزم چرا دستشو گرفتی ؟ اون توی اعتقاداتش این قضیه رو خوب نمیدونه که دست دختر نامحرم رو بگیره ..
من خودم قبل از عقد وقتی با نامزدم اس ام اس بازی میکردم حتی کلمه " عزیزم" هم بهم نمیگفت و از این قضیه شاکی بودم حتی .. اما تحمل کردم و هیچی نگفتم .. اما بعد از عقد فهمیدم چون نامحرم بودیم کلمات احساسی نمیگفته ..
دیگه دستشو نگیر .. مطمئن باش تو این 6 ماه نامزدت قصد داره مطمئن بشه که تو روی حجاب و مذهبت هستی یا نه .. الان احتمالا داره حس میکنه که جو زده شدی .. اگر واقعا حس میکنی دوسش داری پس تو این 6 ماه خودتو بهش ثابت کن عزیزم نه اینکه بری دستشو بگیری ..
با حجاب بهتری برو شرکت .. بیرون که میری حجابت رو کامل تر کن . از الان باید بهش ثابت کنی که قضیه حجاب رو پذیرفتی .. از حالا حجاب را تمرین کن که ببینی خودت هم میتونی یا نه .. ممکنه تابستون که شروع بشه و گرما شروع بشه بزنی زیر همه چیز و منکر روسری و اینا بشی ..
پس اگر دوسش داری باید منعطف بشی ...
الان چرا داری از لارج بودنش گله میکنی ؟ خب از اول آشناییتون یجوری واسش وانمود کردی که بهترین چیزها رو میخوای .. اون بیچاره هم داره اجرا میکنه ..
مثلا وقتی میرید بیرون .. اگر برای شام نظرتو میپرسه .. خودت یه رستوران ارزون تر پیشنهاد بده .. و بهش تاکید کن که اونجا هم راحتی .. اینجوری خیالش راحت میشه ...

علاقه مندی ها (Bookmarks)