ممنونم دوستان عزيز از راهنماييهاي خوبتون. همين كارو ميكنم. ديشب كه خيلي تو خودش بود بهش گفت از مامانت چه خبر؟ خيلي وقته بهش سر نزديم. اين تعطيلاتم نشستيم خونه نرفتيم يه سر بزنيم. اين هفته حتما يه سري بزنيم بهشون.
يه دفعه ديدم در عرض چند ثانيه از ان رو به اون رو شد و به قول دوستمون شيدا آرامشش برگشت سريع (به طرز تابلويي)
حالا بگذريم. به قول شيدا جان مهم ارامش خودشه كه به من و دخترم هم منتقل كردو بعدش كلي با دخترم بازي كردن و همش هم منو صدا مي زد كه تو هم بيا بازي كنيم!!!
فقط يه كم ديگه احساس ميكنم گرفتست كه اونهم ميدونم به خاطر خواهرشه. آخه خواهرش مرتب به خودشو ادارش زنگ ميزنه. هفته پيش بهم زنگ زد و گفت چرا برادرم گوشيش خاموشه نگرانشم.(كافيه هميشه 5 دقيقه گوشيه همسرم خاموش باشه تا اون زنگ بزنه) منم گفتم ماموريت رفته از اداره شون بيرون. نگران نباش. گفت شماره اداره شو بده.(درحالي كه داشت شمارشو و روزي چند بار به ادارش زنگ ميزد) گفتم مگه نداري شمارشو؟ گفت نه. گفتم خودش مياد اداره بهش ميگم بهت زنگ بزنه. زياد از اين حرفم خوشش نيومد.(دليل اين حرفم اين بود كه مرتب زنگ ميزد همون لحظه ادارشون و جلوي همكاراش صحيح نبود. حالا همكاراش فكر ميكنن همسرشه كه اينهمه زنگ ميزنه بيخودي)
خلاصه بعد از اون جريان خانم برامون قيافه گرفتن و صددرصد به همسرم هم گفته. چون يكي دو روز بعدش كه همسرم باهاش تلفني حرف ميزد و قطع كرد يه دفعه اومد الكي بشقابها رو بهم ميكوبيد و الكي به زمين و زمان فحش ميداد و از همون روز هم اخلاقش باهام خيلي بد شد. انگار قهر باشه باهام همراه با عصبانيت شديد. كه هرچي هم ازش ميپرسيدم چي شده ميگفت هيچي و وقتي اصرار كردم گفت: همينقدر بدون رفتارهاي من جواب رفتارهاي خودته!
درحال حاضر خواهرش ديگه به من زنگ نميزنه و تو ژست شديده. همسرم هم هروقت كه خواهرش رابطش بامن اينجوري ميشه بامن خيلي ميره تو خودش و اصلا سيستمش به هم ميريزه. هميشه هم نديدحقو ميده به خواهرش .
حالا سوال من اينه دوستان:
1.آيا لازمه من جرياني كه درخصوص شماره تلفن اداره پيش اومد براي همسرم تعريف كنم همراه با ذكر دليلش؟
2.در مورد خواهرش چه رويكردي داشته باشم در رابطه با اين موضوع و كلا؟ لطفا ازم نخواين كه بهش زنگ بزنم چون كافيه يه بار زنگ بزنم و اون ديگه ولم نميكنه. ديگه روزي 6 بار بايد بهم زنگ بزنه و من هم كلا ادميم كه حوصله تلفني حرف زدن زيادو ندارم اونهم با خواهر شوهري كه از از هر حرفم هزارتا اتو ميگيره و داستان ميسازه!

علاقه مندی ها (Bookmarks)