دوست بزرگوارمن اصلا تعجب میکنم که شما بخواید با خوندن چیزی مقایسه کنید و حسرتش رو بخورید
باور کنید من اصلا از شما این انتظار رو داشتم (با تعریف هایی که خودتون کردید و شناختی که از این راه از شما به دست آمده)که اگر اون پسر هم ابراز عشق و علاقه میکرد (قبل از اینکه شما بهش علاقمند بشید و بیان کنید) شما اون رو پس میزدید
چون شما یک دختر پاک و با حیا و تحصیلکرده حیف نیست که بخواید به کسی فکر کنید که میدونید با دختر ها چه میکنه؟
میدونید یکی از آروزی این گونه پسرهای دخترباز چیه؟ که یک دختر مغرور (بخونید با حیا) که اصلا حاضر به رابطه نیست به رابطه بکشونند..
از کجا معلوم این پسر با این کارهایی که میکنه قصد نداشته باشه شما رو تا اون قدری شیفته کنه که بالاخره شما رو تسلیم خودش کنه
شما الان خودتون رو لب پرتگاه گذاشتید ، این شیفتگی خیلی خطرناکه ممکنه هر لحظه شما رو تسلیم حوادث کنه ،البته من شما رو تحسین میکنم که با این همه علاقه باز هم تن به چنین رذیلتی ندادید که تنتون رو مفت در اختیار یک آدم بی مقدار قرار بدید، اما در شگفتم که شما که حاضر نیستید تنتون رو در اختیارش قرار بدید چطور حاضر شدید دلتون رو و تمام وجودتون و روحتون رو تقدیمش کنید؟
به قول معلم دینی مون در دبیرستان که فکر کنم از قول کسی میگفت:
تن عریانت را در اختیار کسی قرار ده که روح عریانش را در اختیار تو قرار دهد"
/QUOTE]
علاقه مندی ها (Bookmarks)