ممنون دوستان از راهنماییتون
سوال پرسیدن منم دقیقا واسه پیدا کردن راه حلی واسه این زود رنجیها و عصبانیت بیش از حدم و غرورم و زود جوش اوردن و بعد هم زود پشیمون شدنم هست!
خانم سوشیانت عزیز غربی که میفرمایید من 4 سال از درسمو اونجا خوندم.شاید توقع بیش از حد من از زندگیم واسه همین باشه
عزیزان مادر شوهزم یه بار سر آمارگیریهاش راجع به دوست خود من آبروی منو برده و سکه یه پول کرده.دوستمم که دنبال سوژه کردن من بود و موفق شد!!!حالا هم اینبار مادر شوهرم دوره افتاده راجع به همکلاسی شوهرم که به ایشون ربطی نداره کیه و چیه و چه شکلیه آمار میگیره!!!
عزیزم بحث من سیاهی و سفیدی نیست.بحث مقاومت اونا راجع به منه و جبهه گیریشون از روز اول که سعی میکنن نشون بدن که منو قبول ندارن یا هرچی!!!و هیچ حرفی رو مستقیم نمیزنن و تیکه پرونی میکنن و دایم ظاهر بقیه رو به رخ من میکشن!!!
مثلا من واسه یکی از مقاله هام کنگره ای رفتم آلمان.همین دو هفته پیش و شوهرم باهام نبود.الان دو هفتست که منو کچل کردن که جای زن و مرد قاطی شده و ززززززن باید زن بمونه و از حد خودش فراتر نره و هر جا میخواد نره!!.یا هی تو روی خود من میگن پسر ما بی عرضست!!!بعد چند تا زندگی مثال میزنن برامون که زن کنترل امور رو بدست گرفته و بدبخت شدن.در حالیکه شوهر من اتفاقا آدم وابسته ای هست و موقع نامزدی هم از من خواسته که جلودار این زندگی باشم و اون همیشه حمایتم کنه و من با توجه به روحیات خودم استقبال هم کردم.چون همیشه میترسیدم همسرم جلوی کار و علایق و سفرهامو بگیره.اما هر بار که از این مشکلهای خاله زنکی پیش میاد انقدری به شوهرمو خانوادش توهین میکنم که خودمم پشیمون میشم و ...اما دیگه پشیمونی چه سود.به قول آقای علیرضا همسرمو از دست میدم.
حالا نمسدونم واسه این حساسیتهای بیش از حدم چه کار کنم.
نمیدونم چرا اما من عاشق اینم که مثل محیط کارم همه متملق باشن و اتفاقا از کسایی که مدحمو میگن و بیشتر چاپلوسی میکنن برام خوشم میاد و اگه حرف یا کارشون باب میلم نباشه بیچارشون میکنم!!!
اهمیتی نداره که کسی از خوشگلی من تعریف کنه یا نه.اما اهمیت داره کسی با این حرفها ارامش زندگی منو بهم بزنه و دم به دقه آمار قیافه اینو اونو از همسر من بگیره.اصلا درست نیس!!!حالا مثلا چی؟قراره فردا شوهرم بره دانشگاه قیافه و هیکل همکلاسیشو موشکافی کنه که چه شکلیه بعد بیاد به مامانش آمار بده!!!!خب خیلی مسخرست...یکی هم که سرش به کار خودشه نه خوشگلیو زشتی مردم مامانش نمیزاره!!!
ضمنا شوخیهای خواهر برادری مشکل من نیست.من گفتم اون حرفها پیش اومد و منم چون کم طاقت و عصبانی شده بودم اون شوخیها رو دست گرفتم و ناراحت تر شدم و فقط خواستم که بریم.
بولد کردن ایرادهای منم کار مسخره ایه.
بگذریم
بیشتر میخوام با حساسیت و بی طاقتی و زود جوش اوردن و بددهنیم نسبت به شوهرم مقابله کنم.نه اینکه توهینهای به اصلاح مشااااورینو تحمل کنم!!!!!