سلام عزیزم
من هم همین اختلاف قدی رو با طرفم دارم اوایل ذهن منم خیلی درگیر بود ولی الان میگم بهتر از ایشون نمیتونستم انتخاب کنم کارایی ک من کردم تا به اینجا رسیدم :
اولا برو امامزاده اگه دلت پره ، بعضی وقتا دل آدم خالی میشه انگار مغز آدمم از درگیریاش خالی میشه
ی سوال ازت دارم ، من خودم ی دخترم ، توام ی دختری ، چند تا دختر خوشگل تر از تو هست ؟ چند تا دختر خوش هیکل تر از تو هست ؟
آیا همسر تو حق اینو نداره تورو با بقیه مقایسه کنه؟ و بگه واو اندام فلانی رو ؟
آیا وقتی حوصله ی آرایش نداری این حقو به شوهرت میدی که بگه تو چرا اینجوری بودی و من انتخابت کردم؟
ببخشید تند حرفامو میگم ولی تند میگم چون یکسال پیش به همین تندی با خودم برخورد کردم که الان انقد خوشحالم
مگه منو تو کاملیم که دنبال یه آدم کاملی؟
مگه تو توی چهره و اندام و اخلاق و قد ات همه چی تمومی؟
اگه بنا به این حرفا باشه ، به همسرت هم این اجازه رو بده وقتی یه دختر خوش اندام میبینه با وجود اینکه تو شاید خیلی مهربون و خوب باشی به اندام دختر غبطه بخوره
این اجازه رو میدی بهش؟
اگه همسرت مهربونه ، اگه قربون صدقه ی چهره ی بی آرایشت میره ، اگه همه جوره پات وایستاده ، اگه وفاداره و با احساس تورو دوست داره
به نظر خورت بی انصافی نیست؟
من اونموقع ها ک ذهنم درگیر بود شرو کردم به شمردن عیب های خودم ، بعد دیدم نه ، من کامل نیستم ، دیدم خیلی عیب ها دارم که بتونم حرفی واسه گفتن نداشته باشم ، دیدم طرفم اونقدر خوب هست که بگم فـــــــــــــدای سرش
یکی از کارایی ک میکردم همینم بود ، هروقت این فکر میومد تو سرم بلند میگفتم "فـــــــــدای سرش ، عوضش...."
این جمله رو هروقت ک فکر قدش میومد توو سرم میگفتم و خوبی هاشو میشمردم
من الان افتخار میکنم به داشتنش و حاضر نیستم با دنیا عوضش کنم
اینایی ک گفتمو با خودت تمرین کن، این کارا منو خوشبخت کرد ، امیدوارم تورم بکنه