سلام خوشحالم مسالت رو مطرح کردی اگه حرفایی که می گمو گوش کنی یه رابطه خوب خواهی داشت با هر کی که طرفت هست اول اینکه زن و شوهر باهم کار نکنن خیلی بهتره و رابطتون فقط زن و شوهری باشه عالیه و بهتره که محل کارتون رو یکیتون عوض کنه و برید دنبالش و اگه هم به پولش نیاز نداری می تونی موقتا خانه داری کنی تا یه شغل خوب یه جای دیگه پیدا کنی .... پس رابطه زن و شوهر فقط باید همین رابطه باشه نه هیچ چیز دیگه ... باشه ؟ دوم اینکه باید از خودت سوالای درستی بپرسی ... بپرس رابطمو چطوری بهتر کنم ؟ چطوری بهتر حرف بزنم ؟ چطوری خواستمو بهتر مطرح کنم ؟ چطوری احساس مثبت تو خودم و همسرم به وجود بیارم ؟ چطوری دعوارو تبدیل به یه مساله برای حل کردن کنم ؟ هر وقت از موضوعی ناراحت بودی بهش بگو عزیزم من این موضوع (مثلا اینکه با همکارت چت میکنی) ناراحتم ، می دونم به نظرت چیز کوچیکی میاد اما به نظر من بزرگ میاد ، میخوام که برای تو هم مهم باشه و درک کنی که از این موضوع ناراحت میشم ..... نحوه حرف زدنت باید از این به بعد همینطوری بشه که الان گفتم .... باید کاری کنی که ناراحتی تو تبدیل بشه به یه مساله که دو تایی حلش کنین .. باشه ؟ بشین و بنویس که چه چیزی تو شوهرت برات جذاب بود که خواستی زنش شی ؟ ویژگیای مثبتشو بنویس ... همین الان شروع کن نوشتن ، نگو بعدا ، همین الان ، بهت قول میدم تاثیرش خیلی خوبه ... سرزنش هم از این به بعد اصلا و ابداً نداریم ... حق نداری شوهرتو سرزنش کنی ، باشه ؟ سرزنش دیگه بی سرزنش ... چرا این کارو کردی ؟ چرا اون کارو کردی ؟ چرا اینجوری هستی ؟ اینارو بذار کنار ، این نحوه حرف زدن رابطه رو خراب میکننه ... باید یاد بگیری خیلی با سیاست و ظریف حرف بزنی مثل یه سیاستمدار ... می تونی ؟ اینم بدون یه رابطه خوب هیچ وقت خود به خود به وجود نمیاد ... حتی اگه بهترین رابطه هم باشه نیاز داره به نگهداری و بهتر شدن ... پس از این به بعد هدفت این باشه که برای بهتر شدن رابطت تلاش کنی و مطالعه کنی و یاد بگیری .... بهترین راه یاد گرفتن هم مطالعست ... اگه از الان شروع کنی به یادگیری مهارت های ارتباطی و ارتباط با جنس و مخالف و .... بهت قول میدم خیلی زود از رابطت لذت میبری ... بهم همینجا قول بده که شروع میکنی به یادگیری ... کتاب میری میخری ، تو نت سرچ میکنی چون پر از مطلبه

علاقه مندی ها (Bookmarks)