دوست عزیز
یکی از دلایل کمرنگ شدن فعالیت های موثر در تالار جداشدن اعضای خوب تالارهای که دقیقا نمیدونم چرا؟
اگر اون جو صمیمی تو تالار نیست چون تعداد اعضایش خیلی زیاد شده و نظارتی هم که کاربرانی فعال صورتی رنگ داشتن خیلی کم شده.فقط فرشته مهربان مونده.خیلی ها تالار و رها کردن منطقشون سطحی بودن تالاره.
من مطلق با شما موافق نیستم.شاید تاپییک های سطحی زیاد شده.خوب چرا کسانی نیستن مدیریت کنن تاپیک ها رو غیرفعال کنن.البته مشکات جامعه هم هست.تاپیکهای تالار تابلو برخی ناهنجاریهای جامعه هست.وقتی یه پسر ۱۸ ساله از عاشق و ازدواجش میگه.وقتی یکی از عاشقش به استادش میگه بله اینا خیلی سطحین.چون متاسفانه آدم سطحی نگر تو جامعه کم نداریم.منم وقتی بعضی تاپیکها رو میخوندم از گستاخی افراد و افکار مضحکانه شون حالم بد میشه.
خوب تو این فضا کسی هم نباشه که درست و حسابی و به جا نکات مهم رو گوشزد کنه.کسی نباشه که با حرفای سطحی بودن رو فریاد کنه.خوب اوضاع تالار همین میشه.
من خودم گله مندم از کسانیکه که تالار و رها کردن.یعنی ارزش کمک کردن به همنوع باید با بی رغبتی به فضای تالار از بین بره.من این برخورد را نمی پسندم.یعنی هر جا از چیزی خو
شمون نیاد باید دست بکشیم!?ببخشید حرف زیاد داشتم اما مجالش پیش نیومد

علاقه مندی ها (Bookmarks)