سلام

به نظر من شما باید هم تو خودتون دقیق بشید هم تو رفتار و مشخصات اون خانمها.مثلا ببینید آیا تو همه این آشنایی ها لحن حرف زدنتون،تیپ و لباستون،حرفایی که رد و بدل شده و...یکسان بوده؟ بعد ببینید این خانمها اکثرشون نسبت به کدوم رفتار یا حرف شما واکنش منفی نشون دادن شاید بتونه یه سرنحی بهتون بده.

همونطور که گفتم تو مشخصات این خانمها هم دقت بکنید.من دارم مثال میزنم و اصلا قصد جسارت به شمارو ندارم مثلا پسرخاله من یه مدت همین قضیه براش اتفاق می افتاد و مدام جواب منفی میشنید ماها که از دور شاهد قضیه بودیم علت این جواب رد شنیدن هارو حدس میزدیم و غیر مستقیم هم بهش میگفتیم ولی خودش قبول نمیکرد.حالا حدس ما چی بود؟این بود که پسرخاله ما کلا دست میذاشت رو دخترای خیلی تاپ که از خودش خیلی سرتر بودن،پسرخاله من یه آدم خیلی معمولی با شغل و تحصیلات و قیافه خیلی معمولیه ولی اکثر دخترایی که بهشون پیشنهاد میداد از نظر تحصیلات،شغل،وضعیت اقتصادی خونواده و حتی قد از پسرخالم بالاتر بودن.بعدش پسرخالم به خودش اومد و از یه دختر هم سطح خودش تونست جواب مثبت رو بگیره و الآن هم خوشبخت و راضیه.

منظور من از این مثال جسارت به شما نبود فقط خواستم از یه زاویه دیگه هم به قضیه نگاه کرده باشیم.

موفق باشید