همونه ، کسی که نتونه عاشق بشه یعنی کیس مناسب ازدواج رو نمی تونه پیدا کنهببخشید اما من درست متوجه نشدم شما الان مشکلتون اینه که نمیتونید دیگه عاشق بشید یا نمیتونید کیس مناسب ازدواج پیدا کنید؟
از چه نظر میگین اشتباهه دلیلی هم براش دارینهرچند هرکس بهتون گفته درمان شکست عشقی ازدواجه اشتباه راهنماییتون کردن
منظورتون از جمله ((ایشون هنوز تو قلبتون هستن)) چییه ؟ ایا شما شناختی از روح و روان انسانها دارین؟شما تا زمانی که ایشون هنوز تو قلبتون هستن نمیتونید کسی رو دوست داشته باشید
به نظرم میاد شما هیچ شناختی از عناصر و ساختار روحی و روانی صفتی به نام عشق ندارین مقایسه کردن تا زمانی که باعث وسواس فکری در فرد نشه هیچ اشکالی نداردو مدام در حال مقایسه کردن هستید و هیچ وقت نمیتونید با همه ی قلبتون و احساستون در کنار همسرتون باشید
انسانها برای انتخاب بهترین ها باید اهل قیاس و مقایسه باشند و این هیچ اشکالی ندارد
البته من در این مورد اصلا اهل قیاس نیستم
من به نظرتون احترام میزارم اما قبول نمیکنم این جمله تون شبیه به حرف های دیکته شده اوایل قرن 21 هستهیچ وقت نمیتونید با همه ی قلبتون و احساستون در کنار همسرتون باشید
چه چیز اون خانم رو باید حذف کنم ؟؟؟اول باید سعی کنید از فکر و قلبتون اون خانومو حذف کنید
چرا ما ادم ها باید بخواهیم قسمتی از زندگیمون رو فراموش کنیم؟صبح تا شب بهش فکر کنی بعد بگی چرا فراموشش نکردم
چه چیزی توی دلم هست؟ چه چیزی از اون خانم توی دلم هست؟نحوه ی گفتنتون اینکه حیف شد رفت یعنی هنوز تو دلتون هست

علاقه مندی ها (Bookmarks)